Canyon анонсував гральну мишу з високою швидкістю реагування

Canyon анонсував гральну мишу з високою швидкістю реагування

Canyon анонсував нову  ігрову мишу Canyon Merkava з надійною конструкцією, оптимізовану під ігри будь-якого жанру.

Форма корпусу представлена в класичному дизайні і забезпечує надійне схоплення під час тривалих ігрових сесій. Спеціальне покриття не дасть миші вислизнути з рук, а також подарує користувачеві приємні тактильні відчуття. Оптимізована для ігор, миша має максимальну швидкість руху 66 дюймів на секунду і прискорення 22.5G. Регульована частота опитування і частота сканування 6000 кадрів на секунду забезпечують відмінну реакцію і швидкість відгуку в усьому діапазоні DPI. Високоточний оптичний датчик SUNPLUS 6662 пропонує широкий спектр чутливості від 400 до 12000 точок на дюйм. Цей датчик належить до нового покоління і забезпечує високу точність спостереження по поверхні й гнучкі програмовані рішення. Драйвер миші дозволяє встановити оптимальне для гри значення з кроком 200 точок на дюйм.

Додаткові бічні кнопки, розташовані ліворуч, дозволяють використовувати великий палець для стрільби або інших ігрових дій. 4 нижні пронумеровані і можуть служити як макро-кнопки. Це значно підвищує рівень комфорту в складних іграх і знижує стомлюваність окремих м’язів кисті. Крім того, бічні кнопки можна налаштувати під поширені дії поза іграми, наприклад, для навігації в документах чи регулювання гучності.

Програмне забезпечення для миші розроблене, щоб дати користувачеві необмежені можливості для персоналізованих налаштувань у будь-якій грі різних жанрів. Розширений функціонал миші дозволяє домогтися кращих результатів у грі за допомогою тонкого налаштування під специфіку персонажів.

Ультралегкий плетений кабель усуває перешкоди, пов’язані з вагою чи натягом шнура миші. Крім того, відсутність зайвого навантаження дозволяє зробити динамічні й тривалі ігрові сесії менш нудними для м’язів руки. Ферітовий фільтр притлумлює всі електричні шуми і допомагає досягти максимальної точності й безперервності сигналу.

Це цікаво:   Schneider Electric представляє TradeOff інструмент та аналітичне дослідження: як DCIM вирішує проблеми гібридного управління ІТ 

У комплекті з мишею для збільшення маси пропонуються 3 грузики вагою по 3.5 грамів кожен. Завдяки цьому можна регулювати вагу миші так, щоб вона відчувалася максимально комфортно і відповідала динаміці обраної гри.

Розміри комп’ютерного ігрового маніпулятора Canyon Merkava складають 124 x 79 x 43.5, вага – 147 грамів. Мишка має незнімний USB-кабель у м’якій оболонці завдовжки 1,65 м і працює з ПК під управлінням операційних систем Windows 10/8/7 або macOS.

В Україні ігрова миша з’явиться орієнтовно в середині лютого.


Новини IT » IT Бізнес » Canyon анонсував гральну мишу з високою швидкістю реагування

Опубліковано


Останні новини IT: