Сталий розвиток, права людини та екологія: SoftServe приєднався до Глобального договору ООН

Сталий розвиток, права людини та екологія: SoftServe приєднався до Глобального договору ООН

Компанія SoftServe стала офіційним учасником Глобального договору ООН, ініціативи, яка об’єднує бізнеси у всьому світі задля впровадження принципів сталого розвитку та корпоративної відповідальності. 

Глобальний договір ООН на сьогодні об’єднує більше 12 тисяч компаній у 160 країнах світу. Місією ініціативи є досягти масштабних суспільних змін в глобальному світі, згуртовуючи бізнеси довкола десяти основних принципів, серед яких – дотримання прав людини, трудові відносини без дискримінації та примусовості, впровадження екологічних ініціатив, протидія будь-яким формам корупції та ін.  

«Для SoftServe приєднання до договору ООН стане новим кроком на шляху до розбудови сталого бізнесу, а також можливістю стати учасником глобального руху компаній, які змінюють світ на краще вже сьогодні», – наголошує Голова Ради директорів SoftServe Ярослав Любінець. 

SoftServe системно розвиває напрямок корпоративної соціальної відповідальності. Детальніше про КСВ-стратегію та програми SoftServe можна дізнатися у соціальних звітах компанії.  

Співпраця SoftServe з ООН розпочалася ще кілька років тому. Зокрема, у 2019 році компанія долучилась до організації хакатону Hack for Locals, який мав на меті розробку креативних цифрових рішень для вирішення проблем місцевих громад; цього року SoftServe долучився до експериментальної програмі ПРООН в Україні із розвитку інновацій Co-create with Locals. Ця ініціатива покликана залучити активістів до розробки інноваційних рішень у сферах громадської безпеки та соціальної згуртованості, і буде реалізована на Інноваційній платформі SoftServe. До того ж, торік SoftServe отримав перемогу в конкурсі Partnership for Sustainability Award 2020 від ООН за ініціативу навчання з accessibility testing та залучення в компанію людей з порушеннями зору.    

Це цікаво:   SoftServe передав п’яти українським лікарням медобладнання на 19 мільйонів гривень

Новини IT » IT Бізнес » Сталий розвиток, права людини та екологія: SoftServe приєднався до Глобального договору ООН

Опубліковано


Останні новини IT: