TeamViewer стане першим вбудованим постачальником віддалених підключень для RealWear Cloud

TeamViewer стане першим вбудованим постачальником віддалених підключень для RealWear Cloud

Компанія TeamViewer, провідний світовий постачальник рішень для віддаленого підключення та цифровізації робочих місць, оголосила про початок нової співпраці з компанією RealWear, провідним постачальником рішень з підтримкою віртуальної реальності для працівників сфери промисловості. Програмне забезпечення TeamViewer для віддаленого доступу буде інтегроване в нову хмару RealWear Cloud. Зміцнення партнерства з інтеграцією нових технологій забезпечить більш швидке налаштування пристроїв, а також віддалену підтримку для клієнтів RealWear по всьому світу.

За допомогою RealWear Cloud клієнти можуть контролювати у своїй компанії весь парк пристроїв RealWear. Впровадження функцій віддаленої підтримки у цю платформу дозволить оптимізувати реальні потреби бізнесу. Завдяки спільному використанню екрана та керуванню інтерфейсом пристрою з паралельним VoIP-зв’язком забезпечується такий самий ефект, як і за фізичної підтримки на об’єкті.

«Це важливий етап – стати більшою частиною екосистеми та технологічного стеку RealWear, а також вперше запустити стандартизовану підтримку віддалених пристроїв», – сказав Альфредо Патрон, виконавчий віце-президент з розвитку бізнесу у TeamViewer. Ми вже розгорнули наше корпоративне програмне забезпечення доповненої реальності Frontline на тисячах пристроїв RealWear на численних майданчиках клієнтів по всьому світу. Завдяки новій інтеграції наших можливостей віддаленого підключення до сервісів хмарної платформи RealWear зможе запропонувати своїм клієнтам новий рівень віддаленої підтримки самих пристроїв».

«З випуском RealWear Cloud Assistance ми натхненні зростанням і розвитком нашого партнерства з TeamViewer, що триває, для просування нашої місії з залучення, розширення можливостей і підвищення кваліфікації наших кращих працівників», – сказав Рама Оруганті, директор з продуктів RealWear. «Надання ІТ-спеціалістам швидкого та безпечного доступу до віддалених пристроїв ще більше прискорить розвиток. Наша мета – підтримати передову та зосередити їхню увагу на продуктивності праці та безпеці».

Це цікаво:   В Україні працює онлайн-платформа психотерапевтичної підтримки для постраждалих від насильства, пов’язаного з війною, – “Аврора”

Програмне забезпечення TeamViewer поставляється як RealWear Cloud Assistance – вбудований у RealWear Cloud сервіс, що забезпечує технічну підтримку в режимі реального часу та покращену взаємодію, дозволяючи ІТ-та бізнес-операторам користувачів віддалено встановлювати, налаштовувати, розгортати та аналізувати парк пристроїв RealWear. 

Нагадаємо, що компанія TeamViewer активно підтримує Україну у воєнний час та надає українським компаніям безкоштовні ліцензії. Всі існуючі клієнти, яким необхідно продовжити підписку, а також нові користувачі України можуть отримати інформацію про те, як користуватися платформою TeamViewer! 

Залишайте свій запит та  отримайте безкоштовну ІТ-допомогу. Ви можете заповнити форму на сайті або написати нам на пошту [email protected].  Деталі тут https://it4ua.com.ua/help-ukraine/ 

SOFTICO – рішення з інформаційної безпеки, постачання та ліцензування програмного забезпечення від світових лідерів, CAD-рішення, IT-сервіси з інтеграції та обслуговування. SOFTICO – офіційний дистрибутор TeamViewer в Україні. 


Новини IT » IT Бізнес » TeamViewer стане першим вбудованим постачальником віддалених підключень для RealWear Cloud

Опубліковано


Останні новини IT: