TeamViewer та Hyundai Motor створять підприємство майбутнього

TeamViewer та Hyundai Motor створять підприємство майбутнього

Компанія TeamViewer, провідний світовий постачальник рішень для віддаленого підключення та цифровізації робочих місць, підписала угоду про стратегічне партнерство з глобальним постачальником індустрії мобільності майбутнього Hyundai Motor Company. 

TeamViewer і Hyundai Motor Company співпрацюватимуть, щоб максимізувати переваги цифровізації на «розумному підприємстві» HMGICS за допомогою платформи доповненої реальності (AR) TeamViewer, яка включає можливості змішаної реальності (MR) і штучного інтелекту (AI). Платформа буде підтримувати складання, технічне обслуговування, управління якістю, логістику, проекти роботи з клієнтами та навчання співробітників.

«Ми раді, що компанія TeamViewer є головним технологічним партнером для цифрової трансформації під час створення «розумного підприємства», – сказав Хонг Бом Джунг, генеральний директор HMGICS. – Розробка інтелектуальної виробничої платформи є важливою частиною стратегії Hyundai, яка спрямована на лідерство в індустрії мобільності майбутнього. Сподіваємося, що партнерство ще більше прискорить наш перехід до «розумного підприємства» та підвищить його ефективність».

Обидві компанії проводитимуть спільні дослідження та розробки (НДДКР) у галузі інтелектуальних заводських операцій з використанням доповненої реальності, імерсивного цифрового досвіду для передових працівників та підтримки штучного інтелекту для майбутнього автомобільного заводу.

«Ми раді співпрацювати з Hyundai Motor Company у цифровізації виробничих процесів та створенні автомобільного підприємства майбутнього. Оскільки цифрова трансформація у цехах прискорилася, зростає потреба в AR-рішеннях, таких як TeamViewer Frontline, які допомагають оптимізувати ручні робочі процеси у промислових умовах. Співпраця з Hyundai Motor Company ще більше зміцнить наші позиції як постачальника корпоративного програмного забезпечення зі спеціалізованими рішеннями для виробничої галузі», – сказав Соджунг Лі, президент TeamViewer в Азійсько-Тихоокеанському регіоні.

Варто зазначити, що компанія TeamViewer активно підтримує Україну у воєнний час та надає українським компаніям безкоштовні ліцензії. Всі клієнти, яким необхідно продовжити підписку, а також нові користувачі можуть отримати інформацію про те, як користуватися платформою TeamViewer! 

Це цікаво:   SoftServe увійшов до звіту Gartner “Магічний квадрант постачальників кастомізованого програмного забезпечення 2023” в категорії challenger

Залишайте свій запит та  отримайте безкоштовну ІТ-допомогу. Ви можете заповнити форму на сайті або написати нам на пошту [email protected].  Деталі тут https://it4ua.com.ua/help-ukraine/ 

SOFTICO – рішення з інформаційної безпеки, постачання та ліцензування програмного забезпечення від світових лідерів, CAD-рішення, IT-сервіси з інтеграції та обслуговування. SOFTICO – офіційний дистриб’ютор TeamViewer в Україні. 


Новини IT » IT Бізнес » TeamViewer та Hyundai Motor створять підприємство майбутнього

Опубліковано


Останні новини IT: