Український Headway увійшов до п’ятірки освітніх топзастосунків Google Play в США

Український Headway увійшов до п’ятірки освітніх топзастосунків Google Play в США

Застосунок Headway, який створили українці, потрапив до п’ятірки найбільш завантажуваних застосунків Google Play та до десятки топдодатків App Store у категорії «Освіта»‎ у США. Загалом у цій категорії на двох платформах представлено понад 500 тисяч застосунків із різних країн.

Headway app зайняв у американському Google Play четверту позицію у категорії Free та третю — у Top Grossing серед освітніх застосунків. Він випередив додатки для навчання Google Classroom, Minecraft: Education Edition, ClassDojo та інші.

Додаток також потрапив до десятки найбільш завантажуваних освітніх застосунків App Store США теж одразу у двох категоріях. У рейтингу, разом з Headway app, всесвітньо відомі застосунки для опанування мов — Duolingo та Babbel, для вивчення математики — Photomath та Mathway, а також Quizlet, Kahoot та інші.

Headway app — це застосунок, що допомагає розвиватися людям у світі через короткі формати контенту. У ньому зібрані 15-хвилинні текстові та аудіосамарі нонфікшн бестселерів, а також щоденні інсайти, гейміфіковані челенджі. Додаток завантажили понад 15 млн користувачів зі 140+ країн. Найбільше — зі США, близько 40% користувачів.

Додаток запустив однойменний **EdTech-стартап** у січні 2019 року. А вже у жовтні 2020 застосунок став лідером у світі за кількістю завантажень у ніші книжкових самарі та утримує позицію вже понад 2 роки.

Цього року Headway представляв Україну на Web Summit 2022, що пройшов у Лісабоні. Про те, як український EdTech-стартап працює з укриттів та створює глобальні продукти написали Reuters, **Euronews** та інші.

Про компанію

Headway — IT-компанія, що створює EdTech-продукти.

Компанію створили у 2019 році. За 3,5 роки вона зросла з 3 до 150+ людей у команді та відкрила офіси у Києві, Варшаві, Нікосії та Лондоні.

Це цікаво:   Як центри обробки даних можуть допомогти збалансувати енергомережу

Продукти Headway допомагають розвиватися мільйонам людей у світі через лаконічні формати освітнього контенту: курси, відео, ігри, інфографіки, самарі. Основний — застосунок Headway app. Він входить до десяти освітніх топзастосунків 2022 року в США.


Новини IT » IT Бізнес » Український Headway увійшов до п’ятірки освітніх топзастосунків Google Play в США

Опубліковано


Останні новини IT: