SOFTICO починає співпрацю з KnowBe4

SOFTICO починає співпрацю з KnowBe4

Компанія SOFTICO повідомляє про підписання партнерського договору з компанією KnowBe4.

KnowBe4 – це найбільша у світі інтегрована платформа для навчання основам безпеки у поєднанні з імітацією фішингових атак.

Основні продукти KnowBe4:

  • PhishER – виявляє та реагує на загрози у електронних листах. Це полегшена SOAR платформа для координації реагування на загрози та управління великим обсягом потенційно шкідливих повідомлень електронної пошти.
  • SecurityCoach – це перший навчальний продукт з безпеки в режимі реального часу, створений, щоб допомогти ІТ-фахівцям та спеціалістам із безпеки додатково захистити організацію від атак.

Понад 50 000 організацій у всьому світі використовують KnowBe4 для навчання співробітників основам безпеки. KnowBe4 названо лідером дослідницьких компаній таких як Gartner, Forrester.

Ви можете придбати ліцензії KnowBe4 звернувшись до відділу продажу компанії SOFTICO. Наші фахівці проконсультують вас щодо цін, потрібної ліцензії та нададуть професійну технічну підтримку. Залишайте свій запит та  отримайте безкоштовну ІТ-допомогу. 

SOFTICO – рішення з інформаційної безпеки, постачання та ліцензування програмного забезпечення від світових лідерів, CAD-рішення, IT-сервіси з інтеграції та обслуговування.

Це цікаво:   Google нагадує про необхідність переходу на Google Analytics 4

Новини IT » IT Бізнес » SOFTICO починає співпрацю з KnowBe4

Опубліковано


Останні новини IT: