Український Headway увійшов до 150 найкращих компаній світу з цифрового навчання 2023

Український Headway увійшов до 150 найкращих компаній світу з цифрового навчання 2023

EdTech компанія Headway потрапила до списку найвпливовіших компаній у світі, що трансформують цифрове навчання та навички спеціалістів — GSV 150 від інвестиційної платформи Global Silicon Valley (GSV).

Headway опинився у списку 150 топкомпаній світу, що впливають на освітні технології у 2023 році. Лідерів обирали з понад чотирьох тисяч приватних бізнесів за такими критеріями: масштаб та зростання, кількість користувачів, представленість у різних регіонах та прибуток. За оцінками GSV, 150 компаній переліку охоплюють близько трьох мільярдів людей, тобто майже половину населення світу, та генерують приблизно 25 мільярдів доларів доходу щорічно.

Компанії GSV 150 допомагають розвиватися як дітям, так і дорослим. 33% бізнесів зосереджені на освіті протягом усього життя, 32% фокусуються на навчанні дітей, а 5% зосереджені виключно на вищій освіті.

Найбільш представлений регіон — Північна Америка, США. На нього припадає 60% компаній списку, 14% компаній походять з Індії, 11% з Європи та 7% з Латинської Америки. Загалом до переліку GSV 150 у 2023 році потрапили компанії з 30 країн.

«Те, що Headway, потрапив до переліку взірцевих світових EdTech компаній вкотре доводить, що українці багато в чому найкращі у світі. Пишаюсь результатами нашої команди й тим, що незабаром ми представимо Україну на ASU+GSV Summit 2023», — коментує ****СЕО та засновник Headway Антон Павловський.

У 2010 році Global Silicon Valley спільно з Університетом штату Аризона (Arizona State University — ASU) заснували ASU+GSV Summit, щоб створити рівний доступ людей у світі до майбутнього. Щороку подія об’єднує провідні компанії та експертів у сфері освітніх технологій, що трансформують суспільство. Цього року ASU+GSV Summit пройде у квітні у Сан-Дієго.

Це цікаво:   Переваги та можливості реклами в Twitter

Про компанію

Headway — IT-компанія, що створює EdTech продукти. Її створили у 2019 році. За 3,5 роки компанія зросла з 3 до 150+ людей у команді та відкрила офіси у Києві, Варшаві, Нікосії та Лондоні.

Продукти Headway допомагають розвиватися мільйонам людей у світі через лаконічні формати освітнього контенту: курси, відео, ігри, інфографіки, самарі. Основний — застосунок Headway app. Він входить до десяти освітніх топзастосунків 2022 року в США.


Новини IT » IT Бізнес » Український Headway увійшов до 150 найкращих компаній світу з цифрового навчання 2023

Опубліковано


Останні новини IT: