DOOGEE X90 – яскравий смартфон для молодих і амбіційних

Великий 6,1-дюймовий дисплей з вирізом у вигляді краплі, ультратонкий корпус, ємний акумулятор і гідне оснащення

Компанія DOOGEE анонсувала в Україні свій новий бюджетний смартфон – X90.

Ця новинка – дійсно чудовий художній витвір.

Як передня, так і задня панелі X90 поєднують в собі технології і моду, створюючи свою унікальну естетику з трьома трендовими кольорами – чорним, синім і золотим. У поєднанні з витонченою товщиною в 9.9 мм – це варто того, щоб до нього доторкнутися.

DOOGEE X90 створений для тих, кому потрібен сучасний, а, крім того, доступний за ціною смартфон з великим дисплеєм і тонким корпусом. Можете не сумніватися – 6,01-дюймового екрану з крутим вирізом у вигляді краплі вистачить дійсно для будь-яких цілей, в тому числі, роботи в режимі багатозадачності. Крім того, дисплей у X90 вийшов фактично безрамковим зі співвідношенням сторін 19:9. Він займає 89,9% усієї передньої панелі.

В основі DOOGEE X90 – потужний 4-ядерний процесор MT6580A-WA. Разом з графікою Mali 400 MP2 і 1 ГБ оперативної пам’яті цього цілком достатньо, фактично для будь-яких завдань, включаючи запуск ресурсномістких ігор. Об’єм вбудованої пам’яті – 16 ГБ.

Працює смартфон під управлінням операційної системи Android 8.1 (Go Edition). Виробник оптимізував встановлені додатки, які тут займають на 50% місця менше, залишивши, таким чином, більше вільного місця для користувача.

Ємність акумулятора – 3400 мА*год, чого цілком достатньо на день навіть вельми інтенсивного користування.

Виробник гарантує – подвійна основна камера смартфона (модулі 8Мп + 5Мп) здатна створювати приголомшливі портрети навіть в умовах недостатнього освітлення. На вибір користувача чекає маса цікавих режимів і налаштувань, серед яких FaceBeauty, Blur, Mono, Panorama і PRO. Фронтальна камера на 5Мп володіє великою апертурою і широкими кутами огляду в 80 градусів. Підтримується функція 3D Face Unlocking – 3D розпізнавання обличчя. Завдяки цьому розблокування смартфона по обличчю користувача стає ще надійнішим.

Це цікаво:   Мінекономіки та Mastercard підписали Меморандум про співпрацю в рамках реалізації політики «Зроблено в Україні»

Слід зазначити підтримку практично всіх популярних бездротових модулів та інтерфейсів, в тому числі 4G.

На даний момент не наводиться точна вартість DOOGEE X90, але виробник обіцяє – вона буде дуже смачною, а тому новинку варто почекати. До речі, чекати недовго – в роздробі пристрій повинен з’явитися вже наступного місяця, про що буде повідомлено додатково.


Новини IT » Hardware » DOOGEE X90 – яскравий смартфон для молодих і амбіційних

Опубліковано


Останні новини IT: