Zonar Systems забезпечує максимальний захист даних клієнтів за допомогою AMD EPYC і Google Cloud

Zonar Systems забезпечує максимальний захист даних клієнтів за допомогою AMD EPYC і Google Cloud

Конфіденційність і захист даних користувача є важливими аспектами успішної діяльності будь-якої відповідальної компанії. Тому потрібно серйозно ставитися до заходів безпеки, що повинні чітко відповідати чинним законам про захист даних, особливо в Європі. Однак, коли йдеться про виконання критично важливих робочих завдань у хмарному середовищі, більшості бізнесів не вистачає упевненості щодо надійності захисту даних, незважаючи на наявність сучасних безпечних платформ.

На фоні того, що 59% керівників підприємств вважають, що кібератаки стали складнішими, ніж два роки тому, а 45% вказують, що вони відбуваються частіше, було дивно дізнатися, що лише 8% фахівців із кібербезпеки та ІТ повністю розуміють моделі всіх типів хмарних сервісів. Через це виникають різні припущення щодо налаштування рівнів безпеки хмари за умовчанням, а з ними і хибна впевненість про надійний захист даних у незашифрованому вигляді.

Ось чому такі компанії, як Zonar Systems — фірма, що працює з інтелектуальними рішеннями для керування автопарком і мобільності, — обирають хмарні платформи, наприклад, Google Cloud Confidential Computing на базі AMD, аби їм було простіше дотримуватися вимог GDPR і Schrems II. Перемістивши свої застарілі центри обробки даних у повністю хмарне середовище, Zonar Systems може шифрувати не тільки дані у стані зберігання (at-rest) і переміщення (in-transit), але й дані у процесі використання (in-use), що зазвичай не зашифровані.

Google Cloud Confidential Computing використовує AMD Encryption Virtualization у процесорах AMD EPYC. Це апаратно прискорене шифрування пам’яті використовує ключі збереження даних у зашифрованому вигляді, навіть коли до них звертаються, їх індексують чи шукають. Більше того, використовуючи нещодавно анонсовані Microsoft конфіденційні віртуальні машини Azure DCasv5/ECasv5, клієнти можуть скористатися функціями безпеки AMD Infinity Guard усередині машин Azure, що мінімально зачіпатиме продуктивність. 

Це цікаво:   AMD дарує гру Starfield при купівлі відеокарт Radeon і процесорів Ryzen

«Для нас важливо, аби наші клієнти знали, що Zonar робить усе можливе для захисту їхніх даних, — говорить Гордон Уодделл, старший віцепрезидент із розробки програмного забезпечення в Zonar. — Confidential Computing забезпечила безпеку та відповідність вимогам, як ми того хотіли. Ця платформа була очевидним вибором для захисту даних наших клієнтів і гарантування відповідності правилам GDPR і Schrems II».

Аби дізнатися більше про те, як AMD допомагає компаніям забезпечити повноцінний захист даних, перейдіть за посиланням на детальний розбір на прикладі Zonar Systems. Додаткові поради AMD щодо того, як підприємства можуть захистити себе від кібератак, ви можете знайти тут і тут.


Новини IT » Hardware » Zonar Systems забезпечує максимальний захист даних клієнтів за допомогою AMD EPYC і Google Cloud

Опубліковано


Останні новини IT: