Huawei отримала чотири нагороди Lightwave Innovation Reviews 2023 за оптичні рішення

Huawei отримала чотири нагороди Lightwave Innovation Reviews 2023 за оптичні рішення

Компанія Huawei отримала чотири нагороди Lightwave Innovation Reviews за рішення у сфері оптичного зв’язку — Huawei OptiX OSN 9800 M24, Fiber to the Room (FTTR), Digital QuickODN (DQ ODN) та OptiXtrans DC908. Організація Lightwave вручить їх під час найбільшого щорічного заходу в сфері оптичних технологій OFC, що пройде 6 березня в Сан-Дієго, США.

Церемонія нагородження від Lightwave — основна подія OFC протягом багатьох років. Організація відзначає підприємства, компанії та установи, що створили значні технологічні інновації на користь усієї галузі. До складу журі, яке обирає переможців, входять провідні спеціалісти у галузі оптичних мереж, мережеві оператори і постачальники, а також керівники, аналітики та інженери галузевих дослідних організацій і консалтингових компаній.

won four awards

Huawei виграла чотири нагороди у межах Lightwave Innovation Reviews 2023

У сферах передачі даних рішення Huawei OptiX OSN 9800 підтримує широкий діапазон однієї довжини хвилі у 800 Гбіт/с та ультраширокий діапазон Super C+L, що забезпечує пропускну здатність лінії у 96 Тбіт/с для одного волокна. Це оптичний комутатор майбутнього, що, ймовірно, задовольнятиме потреби у потужності протягом наступних 10 років. Рішення може гнучко перемикатися між різними параметрами комутації від 2 Мбіт/с до 100 Гбіт/с із доступом до повного комплекту портів і підтримкою найбільшої кількості клієнтських сервісів у галузі. Зокрема, OptiX OSN 9800 M24 — це найменша у галузі OTN-платформа T-рівня. M24 забезпечує додаткову повністю оптичну комутацію E2E OXC і наднизьку затримку сигналу на мілісекундному рівні, різні схеми захисту, до прикладу, ASON, що гарантує 99,999% надійності сервісів. До того ж M24 підтримує інноваційну технологію Huawei OptiX Alps-WDM, що може допомогти операторам створювати мережі метро з оптимальною загальною сумою володіння (TCO).

Це цікаво:   Команда КНУ імені Шевченка перемогла у регіональному етапі конкурсу Huawei ICT Competition

«Цей продукт є надійним як для сценаріїв DCI, так і для передачі даних на великі відстані», — прокоментували судді конкурсу.

У сфері оптичних мереж доступу рішення Huawei FTTR підходить для сценаріїв застосування як у будинках, так і на малих та мікропідприємствах (SME). Це перше у галузі рішення для покриття гігабітного Wi-Fi, що забезпечує високоякісний досвід користування — надвисоку пропускну здатність, наднизьку затримку сигналу, безперебійний роумінг Wi-Fi та інтелектуальне самокерування. Оператори широкосмугових гігабітних мереж і мережевих сервісів обирають рішення Huawei саме за ці переваги.

«Безумовно, ринок потребує такого продукту. І ми не бачимо альтернативних рішень, що задовольняли б наявні потреби так само», — зазначили судді.

Рішення Huawei DQ ODN, засноване на інноваційній технології Fiber Iris і технології попереднього підключення, інтелектуально визначає оптичну топологію та оптичне загасання, візуалізуючи всю мережу та керуючи нею. Це рішення допомагає зменшити початкові інвестиції на 20%, підвищити ефективність розгортання оптоволокна на 40%, а також скоротити середній час усунення несправностей з 4 до 1,5 години. Це прискорює розгортання FTTH для операторів.

«Швидке визначення помилок — хороша функція», — наголосили судді.

У сфері взаємозв’язку центрів обробки даних (DCI) рішення Huawei OptiXtrans DC908 реалізує надширокосмугове, спрощене та інтелектуальне повністю оптичне з’єднання між розподіленими центрами обробки даних. Це рішення має наступні характеристики: підтримує пропускну здатність одного волокна до 96 Тбіт/с, застосовуючи ультраширокосмугову технологію діапазону Super C+L; має високоінтегровану оптично-електричну конструкцію, що дозволяє заощадити до 50% простору постійного струму; підтримує інноваційний протокол SOCC (сховище й оптична сумісна робота), що гарантує відсутність збоїв фінансових транзакцій; забезпечує автоматичне розгортання в один клік усього за 8 хвилин, що допомагає IT-інженерам швидко визначати і локалізувати потенційні точки пошкодження оптоволокна. 

Це цікаво:   Останнє оновлення AMD Software: Adrenalin Edition підвищує продуктивність гри Starfield

«Ринок DCI дуже конкурентоспроможний. Цей продукт вирізняється гнучкішими параметрами пропускної здатності і швидкості передачі даних», — прокоментували судді.

Надалі Huawei продовжуватиме поліпшувати рішення оптичної передачі даних, оптичного доступу, оптичні термінали і продукти. Завдяки постійним інноваціям Huawei допоможе операторам удосконалювати їхні мережі, сприятиме прискоренню цифрової трансформації підприємств і новому розвитку галузі зв’язку спільно з клієнтами і партнерами.


Новини IT » Hardware » Huawei отримала чотири нагороди Lightwave Innovation Reviews 2023 за оптичні рішення

Опубліковано


Останні новини IT: