Екосистема Huawei Mobile Services та магазин додатків AppGallery

Екосистема Huawei Mobile Services та магазин додатків AppGallery

Підрозділ Huawei Consumer Business Group в Україні анонсує останні оновлення екосистеми Huawei Mobile Services та магазину додатків AppGallery у вересні-жовтні 2020 року. Платформа Huawei AppGallery продовжує розвиватися та входить у ТОП-3 найпопулярніших глобальних магазинів додатків з аудиторією в понад 700 млн користувачів у більш ніж 170 країнах світу. Так, у вересні цього року кількість щомісячних активних користувачів Huawei AppGallery в Україні становила 745 000 осіб. Над розвитком Huawei AppGallery працюють понад 1,8 млн глобальних розробників.

Нові додатки

Наразі у Huawei AppGallery вже 430 українських додатків. Користувачам доступні топові локальні додатки — Дія, Нова Пошта, Monobank, Portmone, Megogo, Приват 24, Rozetka, EasyWay та інші. 

У вересні в Huawei AppGallery з’явилася й низка нових додатків, серед яких — ПУМБ Online, Dom.Ria, BetterMe: Home Workouts, Pride (WOG), Raiffeisen Online, Parking UA, Memasik, Prana Breath: Calm & Meditate, Tunnel Light — Free VPN 360 Proxy & Hotspot Master, Time Trap — Hidden Object Adventure Games for Free, Kabanchik, Maki: Facebook & Messenger in one application, а також додатки магазинів «Ашан» та «АТБ». Усі вони повністю інтегровані і підтримуються на всіх смартфонах Huawei.

Акції та спецпропозиції

Також на користувачів Huawei AppGallery чекають нові акції. У період з 15 до 28 жовтня 2020 року вони зможуть отримати до 25% кешбеку балами Huawei за закупи у додатках та іграх. Ці бали можна витратити на інші закупи в іграх і додатках, а також на теми Huawei та Huawei Cloud.

З 8 до 21 жовтня 2020 року користувачі зможуть взяти участь в акції «Завантажуй додатки — вигравай призи». За кожні три завантажених додатки зі списку користувач отримає можливість виграти цінні призи — бали Huawei, а також подарунки від Megogo, Bolt, Portmone та Lords Mobile.

Це цікаво:   Vodafone спростив доступ до мережі NB-IoT у Києві

Нові користувачі Huawei AppGallery отримають у подарунок місяць безкоштовного доступу до Megogo, Divan.tv, Sweet.TV; 15 тижнів — до lanet.tv; 3 місяці — до Deezer Premium; 1 тиждень — до Воля ТБ.

Геймери також отримають бонуси в іграх:

  • World of Tanks Blitz — 14 днів преміумакаунта та мерчендайз для Huawei Р40 і Huawei Р40 Pro;
  • Lords Mobile — бонуси в іграх на суму 830 грн;
  • Rise of Kingdoms — бонуси в іграх на суму 600 грн;
  • AFK Arena — подарунковий набір вартістю 3 300 грн;
  • AFK Arena — вітальний подарунок вартістю 600 грн;
  • Champions Manager Mabaska — вітальний подарунок вартістю 830 грн;
  • Rise of Kings — подарунок вартістю 475 грн;
  • Days of Empire — вітальний подарунок для нових гравців вартістю 950 грн;
  • Game of Sultans — вітальний подарунок для нових гравців вартістю 1300 грн;
  • Legacy of Discord — вітальний подарунок для нових гравців вартістю 1600 грн;
  • Guns Of Glory — подарунковий набір вартістю 600 грн;
  • Dragon Storm Fantasy, Battle Warship: Naval Empire і Starship Legion-AMG — подарунковий набір внутрішніх бонусів.

Серед бонусів-новинок — привітальний набір у Т10: Divine Revelation, Dragon Raja, Cube Wars Battle Survival, Cops vs Robbers: Jailbreak, DesignScapes і Chapters: Interactive Stories.

Зручне користування

Усі глобальні і локальні додатки можна швидко, зручно і безпечно завантажити у Huawei AppGallery. Додатки, яких немає в AppGallery, можна знайти через пошуковий додаток MoreApps або віджет пошуку Petal Search на головному екрані смартфона. Серед пріоритетів розвитку Huawei AppGallery — запуск NFC-платежів. Наразі ця функція на етапі попереднього тестування. Незабаром команда Huawei та український фінтех EasyPay планують представити готове рішення.

Це цікаво:   «Хуавей Україна» відкрила лабораторію Digital Power Lab в КПІ ім. Сікорського

Детальніше про Huawei AppGallery можна дізнатися за посиланням; про Huawei Mobile Services і екосистему Huawei — на спеціалізованому сайті.


Новини IT » Прес-релізи » Екосистема Huawei Mobile Services та магазин додатків AppGallery

Опубліковано


Останні новини IT: