Huawei на Web Summit 2020: HMS Connect та оголошення переможців конкурсу AppsUP

Huawei на Web Summit 2020: HMS Connect та оголошення переможців конкурсу AppsUP

У перший день роботи найбільшої технологічної конференції світу Web Summit 2020 компанія Huawei оголосила про запуск у Європі набору інструментів HMS Connect.

HMS Connect ― важлива складова екосистеми Huawei Mobile Services (HMS). Це новий набір інструментів для розробників додатків, постачальників контенту і послуг, а також власників усіх форм бізнесу, що надає комплексні рішення для розробки, зростання та комерціалізації. До складу HMS Connect входять декілька основних сервісів, які зв’язують глобальних партнерів, розробників та мільйони користувачів пристроїв Huawei.

Інструменти HMS Connect

AppGallery Connect

Це нова платформа, покликана спростити процес розробки та обслуговування мобільних додатків, яка дозволяє зменшити витрати, поліпшити якість та ефективність роботи додатків за рахунок здійснення операцій на різних платформах, таких як Android, iOS, web тощо. AppGallery Connect та можливості HMS Core охоплюють весь життєвий цикл додатку: від розробки і дистрибуції до експлуатації та аналізу. 

Business Connect

Нещодавно Huawei запустила додаток для роботи з картами Petal Maps та пошуковик Petal Search. Під час Web Summit 2020 компанія оголосила, що тепер підприємці можуть простіше інтегрувати свої бізнес-дані у цих додатках завдяки новій єдиній платформі управління бізнесом Business Connect. Акаунт у Business Connect дозволяє збільшити присутність на різних платформах, оскільки вся інформація автоматично інтегрується додатками Petal Maps і Petal Search. Таким чином, про компанію дізнаються більше користувачів пристроїв Huawei у всьому світі.

Також під час конференції Huawei представила нову платформу Unibox для місцевих підприємців. Вона дозволяє швидко та легко інтегрувати інформацію про продукти і послуги в Petal Search, унаслідок чого користувачі бачитимуть доступні пропозиції та ціни ще до того, як перейти на сайт компанії. 

Це цікаво:   «ГігаПодарунки»: Vodafone підтримує своїх абонентів та надає додаткові 10 ГБ  в тарифах

Content Connect

Це комплексна платформа для створення, використання і монетизації контенту. Всі дані, що завантажуються в Content Connect, автоматично поширюються серед користувачів Huawei Video у всьому світі. При цьому гарантується захист контенту та авторських прав. 

Huawei Ability Gallery

Це уніфікована платформа, що дозволяє розробникам поширювати свої додатки, сервіси і контент, одночасно підвищуючи комфорт взаємодії користувачів з корисними сервісами і додатками на різних пристроях. Платформа самостійно адаптує інформацію про продукти під різні види пристроїв Huawei. 

Більше інформації для розробників на офіційному порталі https://developer.huawei.com/consumer/en/.

Переможці AppsUP-2020

Окрім того, днями Huawei оголосила переможців щорічного конкурсу AppsUP, у якому змагалися розробники мобільних додатків з усього світу. До участі в конкурсі приймалися додатки, створені за допомогою інструментів та ресурсів HMS Core. HMS Core ― це набір інструментів і сервісів для розробки додатків. Ним користуютьсяблизько 2 млн зареєстрованих розробників. HMS Core також встановлено у понад 100 000 інтегрованих додатках.

На конкурс надійшло близько 1 000 заявок зі 170 країн світу, що пропонували інноваційні рішення в галузях медицини, освіти, сільського господарства, охорони навколишнього середовища, громадської безпеки та транспорту. 

Європейське журі та громадськість обрали 20 фіналістів, які отримали грошові винагороди до 20 000 доларів, а також безкоштовне просування їхніх додатків в AppGallery.

  • Номінація «Найкращий додаток»: Scoolio (Німеччина), Pocket Code (Австрія), Complete Rhythm Trainer (Бельгія), Marble AR (Німеччина) і Runbit (Швеція).
  • Номінація «Найкращий соціальний додаток»: Plantsnap (США), Learn 34 Languages (Молдова) і Earthquake Network (Італія). 
  • Номінація «Найкращий ігровий додаток»: Spingram (Італія), Streamer Sim Tycoon (Фінляндія) і 100 Doors: Escape from School (Сербія).

Новини IT » Прес-релізи » Huawei на Web Summit 2020: HMS Connect та оголошення переможців конкурсу AppsUP

Опубліковано


Останні новини IT: