Huawei та бізнес-школа Henley Business School оголосили про співпрацю для розвитку талантів серед керівників і прискорення цифрової трансформації

Huawei та бізнес-школа Henley Business School оголосили про співпрацю для розвитку талантів серед керівників і прискорення цифрової трансформації

Huawei та бізнес-школа Henley Business School оголосили про співпрацю, котра сприятиме розробці і впровадженню інноваційної програми цифрового лідерства та розвитку талантів для глобальних операторів зв’язку і клієнтів підприємств. Унікальна програма охоплює напрацювання у сфері інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ), провідні практики цифрового лідерства та міжгалузевий досвід. Вона допоможе наявним і майбутнім лідерам у галузі телекомунікацій та на підприємствах розробляти план цифрової трансформації, що включає стратегію, бізнес-процеси, організацію та культуру.

Відома бізнес-школа Henley Business School поділиться своїм баченням розвитку лідерства й управління, а також розумінням питання цифрової трансформації. Зі свого боку, компанія Huawei поділиться унікальним глобальним і кроскультурним галузевим досвідом цифрової трансформації, отриманим завдяки партнерству з провідними світовими постачальниками рішень у сфері ІКТ у 170 країнах.

«Henley та Huawei тісно співпрацювали протягом останніх п’яти років. Ми раді нашому партнерству з впровадження цифрової та технічної програм. На нашу думку, це сприятиме трансформації та змінам на краще у світі, де ми всі живемо і працюємо», — сказав професор Джон Боард (John Board), ректор бізнес-школи Henley Business School.

«Щоб залишатися конкурентоспроможними у динамічному середовищі, яке швидко змінюється, глобальні оператори зв’язку та підприємства повинні бути у курсі справ і постійно підвищувати рівень знань та розуміння цифрового майбутнього. Співпраця з бізнес-школою Henley, що сприяє розвитку лідерства та талантів, є дуже цінною для цифрової трансформації», — прокоментував Пітер Ван (Peter Wang), президент навчальних курсів Huawei Training Academy.

«Для мене велика честь співпрацювати з компанією Huawei, яка є глобальним лідером у галузі ІКТ. Разом ми розробляємо програми навчання для топменеджерів та молодих талантів у сфері ІКТ, а також для кінцевих споживачів. Вони є цінними для компаній із державного та приватного секторів усіх країн», — зазначив професор Кеченг Лю (Kecheng Liu), проректор з навчальної роботи бізнес-школи Henley Business School.

Це цікаво:   Генеральний директор LG представляє бачення досвіду клієнтів для майбутньої мобільності на IAA MOBILITY 2023

Програма включає вузькоспеціалізований курс із розвитку цифрового лідерства та напрацювання, отримані у результаті реалізації проєктів у всьому світі, що націлені на вирішення проблем цифрової трансформації завдяки ІКТ.

Щоб отримати більше інформації про спільну програму Huawei та бізнес-школи Henley Business School, будь ласка, перейдіть за посиланням: https://en.huaweils.com/#/huaweiTenant/protocolPage?key=1606381767270sTYbxYRXci8iBiAciD3.


Новини IT » Прес-релізи » Huawei та бізнес-школа Henley Business School оголосили про співпрацю для розвитку талантів серед керівників і прискорення цифрової трансформації

Опубліковано


Останні новини IT: