Huawei оголошує про оновлення гаджетів до версії EMUI 11 в Україні

Huawei оголошує про оновлення гаджетів до версії EMUI 11 в Україні

Підрозділ Huawei Consumer Business Group (BG) в Україні оголосив про оновлення фірмового інтерфейсу користувача до версії EMUI 11. Оновлення поступово з’явиться на 14 флагманських смартфонах Huawei і також буде доступним українським користувачам. 

EMUI 11 представлено 22 жовтня під час глобальної презентації компанії. Оновлення включає низку нових функцій програмного забезпечення, поліпшені опції конфіденційності та безпеки. Також воно забезпечує більш зручний та інтуїтивний користувацький досвід і швидку роботу пристроїв Huawei. 

Оновлення до EMUI 11 відбуватиметься через HOTA (Huawei Over-the-Air, оновлення «повітрям») у два етапи. Спочатку воно буде доступним на Huawei P40, Huawei P40 Pro, Huawei P40 Pro+, Huawei Mate 30 Pro, а далі — й на інших смартфонах та планшетах Huawei. 

Новий дизайн та плавніша робота 

В EMUI 11 оновлено функцію «Завжди увімкнений екран» (Always-On Display, AOD), а також доступні нові сучасні теми. Тут застосовані червоні, жовті, сині кольори та лаконічні лінії, що підкреслюють елегантність дизайну. Колірну палітру AOD можна налаштувати згідно з власними вподобаннями й персоналізувати AOD, обравши відтінки із розширеного спектра. Також користувачі можуть створити індивідуальні колірні схеми, сфотографувавши свій одяг, гаманець або взуття й застосувавши вбудовану технологію ідентифікації кольорів. Підтримка функції залежить від моделі пристрою. 

C:\Users\zWX319825\Desktop\20200923-174803(eSpace).jpg

Привабливі віжуали та інтуїтивне управління — заслуга дизайнерів та дослідників людського фактора, які вивчають способи обробки інформації у лабораторіях Huawei. В EMUI 11 представлено анімацію з довгими дублями (Long-take Animations). Ця техніка застосовується у кінематографі й використовується для плавного переходу між двома кадрами або інтерфейсами. Це забезпечує точне фокусування на найважливіших та активних ділянках екрана, а також посилює візуальне сприйняття і значно покращує ефективність розпізнавання графічних елементів. 

Це цікаво:   Команда КНУ імені Шевченка перемогла у регіональному етапі конкурсу Huawei ICT Competition

EMUI 11 отримав удосконалений інтелектуальний багатовіконний режим (Multi-Window). Відтепер користувачі можуть одночасно відкривати декілька плаваючих вікон, які можна згорнути у панель Quick Ball та швидко розгорнути в один дотик. Дослухаючись до відгуків користувачів, Huawei додала в EMUI 11 і налаштування розміру вікон. 

C:\Users\zwx645456\Desktop\2.PNG

Покращений режим мультискрин для продуктивної роботи 

Розподілена технологія Huawei в EMUI 11 покращує можливості режиму мультискрин, який дозволяє одночасно працювати на смартфоні/планшеті та ноутбуці. На момент запуску EMUI 11 доступне використання одразу двох активних додатків, а в майбутніх оновленнях їхня кількість зросте до трьох. Тож користувачі можуть одночасно порівнювати ціни двох інтернет-магазинів, відповідати на текстові повідомлення під час перегляду відео та спостерігати за котируванням акцій і торговою платформою у різних вікнах. 

Конфіденційність даних 

Huawei залишається відданою зобов’язанню захищати конфіденційність даних користувачів, продовжуючи впроваджувати інновації. Наразі EMUI вже підтримує функцію безпечного зберігання паролів Password Safe та інші опції приватності, що орієнтовані на користувачів. Комплексний захист доповнено мікроядром TEE OS, сертифікованим за стандартом CC EAL5+.

EMUI 11 також підтримує функцію зашифрованих нотаток, що захищає персональні записи за допомогою пароля або біометричної перевірки. Конфіденційні дані про фотографії, такі як локація, час та модель гаджета, можна легко видалити перед поширенням, щоб запобігти використанню приватної інформації зловмисниками. 

EMUI 11 — покращений користувацький досвід в усіх сценаріях 

EMUI 11 значно відрізняється від попередньої версії. Оновлений інтерфейс користувача Huawei отримав чудове візуальне оформлення та інтуїтивне управління, покращені функції мультискрину та інтелектуального багатовіконного режиму. Порівняно з попередньою версією, в EMUI 11 значно прискорено темпи розгортання оновлень. Так компанія Huawei вкотре демонструє відданість користувачам та інноваціям. 

Графік оновлення гаджетів Huawei до EMUI 11 в Україні: 

Це цікаво:   Як технології IoT, 5G і 5.5G впливатимуть на телеком-індустрію — головне з Міжнародного форуму широкосмугового зв’язку 2023 від Huawei
ПристрійДата оновлення
Huawei P40, Huawei P40 Pro, Huawei P40 Pro+, Huawei Mate 30 Proгрудень 2020 року
Huawei Mate Xsсічень 2021 року
смартфони Huawei P30, Huawei P30 Pro, Huawei Mate 20, Huawei Mate 20 Pro, Porsche Design Mate 20 RS, Huawei Mate 20 X, Huawei Mate 20 X (5G), Huawei nova 5T, планшети Huawei MatePad Pro та Huawei MediaPad M6 (10,8-дюймовий)перший квартал 2021 року

Новини IT » Прес-релізи » Huawei оголошує про оновлення гаджетів до версії EMUI 11 в Україні

Опубліковано


Останні новини IT: