Новорічний сервіс Huawei: знижка до 50% на відновлення пристрою

Новорічний сервіс Huawei: знижка до 50% на відновлення пристрою

Прийдешні новорічні свята ― чудова нагода відновити улюблені гаджети, скориставшись акцією від Huawei. У рамках кампанії «Сезон щедрих послуг від сервісу Huawei» клієнти можуть скористатися послугами безкоштовної чистки та дезінфекції смартфона. Також можна замінити пошкоджений екран або материнську плату зі знижкою до 50% на запасні частини. Як щодо заміни задньої панелі пристрою? Наразі її вартість становить від 99 грн. Після ремонту на клієнтів також чекатиме новорічний розіграш.

Кампанія «Сезон щедрих послуг від сервісу Huawei» триває до 31 січня 2021 року. Більше інформації про акцію можна дізнатися за посиланням: https://consumer.huawei.com/ua/support/better-together/.

Сервісні центри Huawei в Україні знаходяться за адресами: Київ, Русанівська набережна, 8; Львів, вулиця Миколи Коперника, 30.

Про компанію

Корпорація Huawei — світовий лідер в області інформаційно-комунікаційних технологій, постачальник смартфонів №2 згідно з даними IDC за третій квартал 2020 року. Продукція компанії представлена в понад 170 країнах. Співробітниками з досліджень і розробок Huawei створено більше 70 000 продуктів і рішень. У компанії 16 дослідницьких центрів по всьому світу.

Huawei посідає 45-е місце в рейтингу найдорожчих брендів світу 2020 року за версією BrandZ і 74-е місце в рейтингу найкращих світових брендів (Top 100 Interbrand 2019 Best Global Brands). Також компанія посідає 10-у позицію в рейтингу найдорожчих брендів за 2020 рік за версією Brand Finance. За версією Forbes Huawei посідає 93-е місце в рейтингу 100 найдорожчих брендів світу 2020 року.

Huawei Consumer BG — підрозділ компанії з виробництва споживчої електроніки: смартфони та планшети, роутери та модеми, носимі пристрої, а також інше обладнання, що поєднує в собі інноваційні технології і стильний дизайн. Компанія — один зі світових лідерів з поставок смартфонів. На українському ринку присутня з 1998 року. Сьогодні більшість операторів як мобільного, так і фіксованого зв’язку України користується і довіряє якості обладнання Huawei. За час присутності компанії на ринку мільйони українців стали власниками пристроїв Huawei. Офіційне сервісне обслуговування проводиться з 2007 року і доступне на всій території країни.

Це цікаво:   Команда КНУ імені Шевченка перемогла у регіональному етапі конкурсу Huawei ICT Competition

Новини IT » Прес-релізи » Новорічний сервіс Huawei: знижка до 50% на відновлення пристрою

Опубліковано


Останні новини IT: