Huawei та Viber посилюють партнерство після успіху Viber в AppGallery

Huawei та Viber посилюють партнерство після успіху Viber в AppGallery

Компанія Huawei оголосила про розширення умов співпраці з Viber після успіху в AppGallery. Популярний світовий бренд Viber був одним із перших, хто приєднався до AppGallery.

Понад мільярд користувачів зі 190 країн користуються Viber для здійснення голосових та відеодзвінків, обміну текстовими повідомленнями у приватних та групових чатах. Усього додаток було розповсюджено понад 62 млн разів із моменту його появи в AppGallery 18 місяців тому.

Україна є однією з п’яти країн, де додаток завантажують найчастіше. Huawei продовжує співпрацю з Viber, аби покращити взаємодію з користувачами.

Одним із факторів успіху Viber в AppGallery стала готовність компанії прийняти стратегію Huawei «Global+Local». Вона спрямована на розвиток відносин із постачальниками додатків, чиї рішення надають людям якісні, орієнтовані на місцеві особливості послуги.

«Чимало популярних додатків пропонують глобальні послуги, але вони не завжди синхронізовані з потребами локальних користувачів. Компанія Viber із її вражаючим глобальним охопленням тісно співпрацювала з нами, щоб задовольнити особливі потреби клієнтів там, де вони знаходяться. І це принесло величезні дивіденди. Бренд Viber є прикладом для наслідування для інших постачальників додатків в AppGallery», — коментує Дерек Ю (Derek Yu), віцепрезидент Huawei у регіоні CEE & Nordic у підрозділі Huawei Consumer Business Group.

«Ми дуже раді, що нашим партнером став Huawei, провідний гравець ринку. Також приємно, що клієнтам компанії подобається наш додаток. Згідно з даними завантажень Viber, наші зусилля виправдовують себе, а партнерство дає результати. Ми впевнені, що у нашої співпраці велике майбутнє», — сказав Атанас Райков, директор з розвитку бізнесу Rakuten Viber.

У межах партнерства Viber випустив кастомізоване оновлення програми. Користувачі, які завантажили останню версію Viber в AppGallery, отримають безкоштовний доступ до всіх стікерпаків.

Це цікаво:   WoMo.ua та «Хуавей Україна» проводять інклюзивний освітній проєкт «Робота і власний бізнес в Україні: навички, технології, майбутнє»

Новини IT » Прес-релізи » Huawei та Viber посилюють партнерство після успіху Viber в AppGallery

Опубліковано


Останні новини IT: