Vodafone розширює можливості обслуговування в магазинах із застосунком Дія

Vodafone розширює можливості обслуговування в магазинах із застосунком Дія

Відтепер у магазинах оператора та партнерів можна використовувати Дію для підключення контрактних номерів

Vodafone Україна, спільно з Міністерством цифрової трансформації, оголошує про розширення можливостей обслуговування абонентів із застосунком Дія.

Відтепер клієнти, у яких є Дія з відображенням ID-картки, можуть використовувати застосунок для ідентифікації у всіх магазинах оператора та підключати контракт без оригіналів документів. Для цього достатньо відкрити Дію та показати штрих-код на зворотній стороні цифрового паспорта. Далі, співробітник магазину сканує наданий штрих-код і після підтвердження клієнтом передачі копії цифрового документу в застосунку – всі дані вносяться в систему автоматично.

Таким чином, спрощується процес підключення номерів, а час на оформлення зменшується майже вдвічі. Також, при підключенні нових контрактних номерів, надається знижка на вартість тарифу до 6 місяців.

Отже, за допомогою Дії абоненти Vodafone Україна можуть отримати більшість потрібних сервісів: підключати нові номери, керувати тарифами та додатковими послугами та отримувати фінансову інформацію про свій номер.

Перелік послуг, що надаються в магазинах за допомогою Дії, розширюватиметься й далі. Зокрема, незабаром  за допомогою Дії абоненти Vodafone зможуть зареєструвати свій номер на паспортні дані та перейти з передплаченої на контрактну форму обслуговування.

Це цікаво:   WoMo.ua та «Хуавей Україна» проводять інклюзивний освітній проєкт «Робота і власний бізнес в Україні: навички, технології, майбутнє»

Новини IT » Прес-релізи » Vodafone розширює можливості обслуговування в магазинах із застосунком Дія

Опубліковано


Останні новини IT: