Українська агенція удостоєна найвищої дизайн нагороди

Українська агенція удостоєна найвищої дизайн нагороди

26 квітня українська дизайн-агенція діджитал продуктів Lazarev. Agency отримала престижну премію The Webby Awards, яку також називають «Оскаром Iнтернету».

Серед цьогорічних переможців також Apple, Google, Netflix, NASA, Мarvel, Spotify, WeTransfer, National Geographic.

Премія заснована Міжнародною Академією Цифрових Мистецтв і Наук (IADAS) у 1996 році, щоб щорічно удостоювати найвидатніші проєкти у всьому світі. Це щось на кшталт Оскара, Греммі чи Пулітцера, але в цифровому світі.

Нагороду присудили  власному сайту агенції – lazarev.agency. Це вже втретє, коли він привернув міжнародну увагу такого масштабу – спочатку це платинова нагорода на Hermes Creative Awards, номінація від The Drum Design Awards, а тепер і перемога у Webby.

Конкурентами Lazarev Agency в категорії Професійні послуги та Промоушн були найуспішніші корпорації США та Кореї, серед них Hello Monday / DEPT з офісами по всьому світу та 2600+ працівників у штаті.

«Нам вдалося здобути нагороду завдяки наполегливій праці і таланту нашої невеликої, але дружньої команди. Цю подію можна сміливо вважати лише відправною точкою, адже попереду нові звершення, виклики та ще цікавіші проєкти», – коментує Кирило Лазарєв, засновник Lazarev. Agency.

Над власним сайтом команда у складі 8 людей працювала протягом 9 місяців. Головним завданням було створення професійного та клієнтоорієнтованого дизайну, щоб правдиво показати сутність агенції та эффективно продемонструвати експертизу команди.

«За останній рік ми пережили стрімкий розвиток компанії. Не тільки у кількості працівників, розмірах проєктів, але у якості та підходу до нашої роботи.  – говорить Кирило Лазарєв. Можна справедливо вважати, що Україна на передовій світового дизайну».

Переможців буде нагороджено на 26-й щорічній церемонії вручення премії Webby Awards у Нью-Йорку 16 травня, яку вестиме Рой Вуд молодший – відомий американський продюсер, актор, гуморист та письменник.

Це цікаво:   Huawei представляє 10 головних трендів розвитку центрів обробки даних

За традицією, кожен переможець має право виголосити промову з 5 слів. У команди є ще час для роздумів над своєю промовою.

“Хочемо висловити щиру подяку українській спільноті за заклик підтримати малий український бізнес та кожному, хто віддав за нас свій голос. Спільно здобуваємо перемогу, кожен на своєму фронті!”, – коментує Кирило Лазарєв.


Новини IT » Прес-релізи » Українська агенція удостоєна найвищої дизайн нагороди

Опубліковано


Останні новини IT: