Перша конференція Huawei Connect за межами Китаю: хмарні інновації Huawei виходять на міжнародні ринки

Перша конференція Huawei Connect за межами Китаю: хмарні інновації Huawei виходять на міжнародні ринки

Сьогодні в Бангкоку розпочалася конференція Huawei Connect 2022. Кен Ху (Ken Hu), ротаційний голова Huawei, виступив із доповіддю Unleash Digital («Відкриваючи можливості диджиталізації»). У свою чергу, Чжан Пінань (Zhang Ping’an), генеральний директор Huawei Cloud, анонсував плани щодо запуску роботи в нових регіонах — Індонезії та Ірландії. Він також представив план екосистеми Go Cloud, Go Global («Переходьте у хмару, виходьте на міжнародні ринки»), розповівши про прихильність компанії розвитку моделі Everything as a Service («Усе як послуга»). Жаклін Ши (Jacqueline Shi), президентка підрозділу глобального маркетингу та управління продажами у сфері хмарних технологій Huawei, заявила, що Huawei Cloud запустить понад 15 інновацій у всьому світі. Серед них оптимізовані під хмару послуги, інновації у галузі розвитку штучного інтелекту, управління даними, цифрового контенту, розробки програмного забезпечення та MacroVerse aPaaS.

За словами Кена Ху, організації мають використати можливості хмари для розвитку цифрових інтелектуальних технологій у майбутньому. Huawei Cloud налічує понад 240 сервісів і понад 50 000 API, щоб перенести в хмару новітні інструменти на базі штучного інтелекту, технології розвитку програм і великих даних. Інновації та експертиза Huawei Cloud допоможуть ще більшій кількості організацій перейти у хмару швидше й ефективніше.

Huawei Cloud зобов’язується створити одну міжнародну мережу, яка дозволить отримувати доступ до хмарних послуг Huawei протягом 50 мілісекунд із будь-якої точки світу. Підприємствам не потрібно будувати власні дата-центри. Huawei Cloud запускає роботу в регіонах Індонезії та Ірландії. До кінця цього року Huawei Cloud розгорне послуги у 29 регіонах та 75 зонах доступності (AZ), охоплюючи понад 170 країн та областей.

Чжан Пінань презентував план Go Cloud, Go Global. Huawei Cloud фокусується на розвитку підходу Everything as a Service та поділиться своїм локальним досвідом у розвитку сервісів із понад 170 країнами та регіонами, а також бізнес-інсайтами в основних регіонах, привносячи свої технології і рішення у міжнародну екосистему. Це допоможе ще більшій кількості підприємств краще використовувати можливості хмари й успішно виходити на міжнародні ринки.

Zhang Pingan
Чжан Пінань, генеральний директор Huawei Cloud

Huawei Cloud дотримується підходу «місцевими для місцевих» (by local, for local), щоб створити міжнародну цифрову екосистему. Протягом наступних трьох років Huawei Cloud підтримає щонайменше 10 000 багатонадійних стартапів у всьому світі, надаючи оптимізацію витрат, технічну підтримку, навчання підприємництву та інші бізнес-ресурси. Понад 120 підприємств в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні приєдналися до програми Huawei Cloud Startup.

Це цікаво:   «Усі українці – творчі», – стверджує Vodafone у новій рекламній кампанії

Huawei також удосконалює провідну у галузі платформу для хмарних інновацій. У доповіді Жаклін Ши представила 15 інноваційних сервісів Huawei Cloud, включаючи CCE Turbo, повсюдний хмарний сервіс (UCS), хвильову модель Pangu, DataArts LakeFormation, Virtual Live, CodeCheck і CloudTest, KooMessage, KooSearch, а також KooGa.

У майбутньому Huawei Cloud сприятиме розвитку галузі завдяки моделям Infrastructure as a Service («Інфраструктура як послуга»), Technology as a Service («Технологія як послуга») та Expertise as a Service («Досвід як послуга»), щоб розкрити можливості цифрових технологій і закласти хмарний фундамент для інтелектуального світу.


Новини IT » Прес-релізи » Перша конференція Huawei Connect за межами Китаю: хмарні інновації Huawei виходять на міжнародні ринки

Опубліковано


Останні новини IT: