Huawei інвестує 300 млн доларів у програму підтримки глобальних партнерів

Huawei інвестує 300 млн доларів у програму підтримки глобальних партнерів

У другій день конференції HUAWEI CONNECT 2022, що проходить у Бангкоку, компанія Huawei представила низку інноваційних інфраструктурних рішень для забезпечення цифровізації галузей за рахунок пошуку відповідних технологій для правильного сценарію застосування та оголосила про початок реалізації програми Huawei Empower Program, у рамках якої протягом наступних трьох років буде інвестовано 300 млн доларів США на підтримку глобальних партнерів.

Представники галузі зібралися разом і провели обговорення майбутніх напрямів і можливостей галузевої цифровізації, що об’єднані темою «Інноваційна інфраструктура для розкриття цифрового потенціалу» (Innovative Infrastructure to Discovery Digital). Вони проаналізували проблеми різних галузей, які прагнуть переходу на цифрові технології, а компанія Huawei представила рішення, підкріплені її технологічними можливостями, які допоможуть у подоланні цих проблем.

Раян Дін, президент Huawei Enterprise BG

Раян Дін (Ryan Ding), президент Huawei Enterprise BG, у своїй вступній промові «Розширення можливостей і створення цінності» (Empowering Industry, Creating Value) заявив: «Поглиблення цифрової трансформації допоможе компаніям краще адаптуватися до світу, що постійно змінюється. Компанія Huawei тісно співпрацює зі своїми партнерами з метою пошуку відповідних технологій для правильного сценарію, надання підтримки клієнтам у здійсненні цифрової трансформації і реалізації потенціалу цифрових технологій».

За словами пана Діна, використовуючи свої технології мережевої взаємодії, обчислювальні та хмарні технології, компанія Huawei разом зі своїми партнерами стимулює безперервне впровадження інновацій у галузі та синергію різних технологій, створюючи рішення на основі сценаріїв для задоволення різноманітних потреб клієнтів. Він додав, що це підвищить цінність і полегшить для клієнтів заключний етап цифрової трансформації.

Боб Чен, віцепрезидент Huawei Enterprise BG, розповів про те, що синергія різних технологій має вирішальне значення для пошуку потрібних технологій для правильного сценарію. У своїй вступній промові «Інноваційна цифрова інфраструктура прискорює цифрову трансформацію» (Innovative Digital Infrastructure Accelerates Digital Transformation) він зазначив: «Дані лежать в основі цифрової трансформації, а їх прийом, передача, зберігання та аналіз є ключовими кроками. Компанія Huawei надає повний спектр продуктів і портфелів продуктів для підтримки комплексної обробки даних, прискорюючи цифрову трансформацію клієнтів».

На цьому заході компанія Huawei запустила програму Huawei Empower Program, мета якої полягає у сприянні партнерам по всьому світу у розвитку успішної цифрової екосистеми. У рамках цієї програми Huawei здійснюватиме спільну інноваційну діяльність із партнерами через OpenLabs, розширюватиме можливості партнерів за рахунок нового рамкового механізму, нового плану та інтегрованої платформи, а також створюватиме кадровий резерв у рамках програм Huawei ICT Academy та Huawei Authorized Learning Partner (HALP) (HALP). Компанія Huawei також оголосила про те, що протягом наступних трьох років вона інвестує в цю програму 300 млн доларів США для підтримки глобальних партнерів.

Це цікаво:   Huawei представила інтелектуальне рішення повністю оптичного з’єднання для високошвидкісних залізниць

Новини IT » Прес-релізи » Huawei інвестує 300 млн доларів у програму підтримки глобальних партнерів

Опубліковано


Останні новини IT: