До «Ліги тепла» долучається «Хуавей Україна»: 20 000 євро для лікарні в Боярці

До «Ліги тепла» долучається «Хуавей Україна»: 20 000 євро для лікарні в Боярці

Компанія «Хуавей Україна» повідомила про приєднання до «Ліги тепла», відкритої благодійної ініціативи з отеплення українських пологових будинків. Перераховані компанією 20 тисяч євро нададуть можливість розпочати роботи із забезпечення альтернативним опаленням ще одного медичного закладу — Центральної районної лікарні в місті Боярка, що на Київщині. 

Першим опалення від «Ліги тепла» отримав пологовий будинок у місті Охтирка Сумської області завдяки внескам Vodafone Україна та Watsons Україна. Роботи там вже завершені.

«Головна наша сила в тому, як ми об’єднуємось навколо розв’язання проблем і знаходимо рішення наперекір всьому. Я тішуся, що до «Ліги тепла» приєднуються нові компанії, і дякую всім, хто відгукнувся на наш заклик», — говорить Ольга Устинова, СЕО Vodafone Україна.

«Хай світ зустрічає новонароджених теплом маминих обіймів і нашою спільною турботою про комфорт у пологових будинках! Навіть попри зиму та морози наші серця сповнені теплом та енергією життя. «Ліга тепла» єднає партнерів для доброї справи», — вважає Ло Бінь, заступник СЕО «Хуавей Україна».

Про «Лігу тепла»

«Ліга тепла» — благодійний челенж,  започаткований компанією Vodafone з метою забезпечення альтернативними джерелами опалення пологових будинків у містах, що зазнали руйнувань. Медичних закладів, які потребують такої підтримки, дуже багато. Проте одна компанія багато зробити не зможе, адже проєкти з теплозабезпечення надто дороговартісні. Тож, «Ліга тепла» — це відкрита ініціатива, стати членом якої може будь-яка компанія. Для цього потрібно перерахувати 20 000 євро для отеплення пологових будинків альтернативним опаленням і публічно оголосити про приєднання до «Ліги тепла». CEO компанії може зробити це на своїх сторінках у соціальних мережах, одягнувши свій улюблений теплий шалик — символ проєкту. 

Це цікаво:   Як Huawei та Асоціація дослідження і збереження океану захищають підводний світ: кейс Ірландії

Партнером ініціативи виступає один з найбільших благодійних фондів України «Твоя опора». Отеплення також можна профінансувати самостійно, через власноруч обраний фонд або підрядника. Готові приєднатись до «Ліги тепла» або хочете дізнатися про проєкт більше? Тоді заповнюйте заявку на https://www.ligatepla.com.ua.


Новини IT » Прес-релізи » До «Ліги тепла» долучається «Хуавей Україна»: 20 000 євро для лікарні в Боярці

Опубліковано


Останні новини IT: