Компанія KIVI стала членом Київської Торгово-промислової палати

Компанія KIVI стала членом Київської Торгово-промислової палати

Міжнародна компанія українського походження KIVI 20 квітня 2023 року стала членом Київської Торгово-промислової палати України (КТТП). 

Для KIVI участь у діяльності київського осередку Торгово-промислової палати України – це новий рівень сприяння розвитку галузі споживчої електроніки. Обмін досвідом із колегами та залучення передових практик КТПП допоможе ринку зростати швидше, а гравцям ринку – розвивати свій бізнес.

Фінансовий директор KIVI Ігор Дорошенко говорить: «Світовій практиці формування місцевих торгово-промислових палат вже більше 400 років, і ми раді долучитися до виграшної стратегії об’єднання гравців локальних ринків. Члени КТПП – кращі з кращих у своїх галузях, і для KIVI честь і визнання бути в цій компанії. Упевнений, що наш досвід стане в нагоді для розвитку вітчизняного ринку, а нові бізнес-контакти сприятимуть розвитку бренду як в Україні, так і за її межами». 

«Вітаємо KIVI зі вступом до Київської торгово-промислової палати! – зазначив президент КТПП Микола Засульський. – Приєднавшись до нас, ви отримаєте доступ до багатьох можливостей для розвитку свого бізнесу. Зараз у нашій палаті об’єднано близько 1600 організацій, що дає змогу нашим членам встановити контакт з великою кількістю потенційних партнерів.»

Київська ТПП сприяє розвитку української економіки та провадить заходи для зміцнення міжнародного співробітництва та інтеграції українських компаній в глобальне бізнес-середовище. Крім того, організації-члени КТПП отримують підтримку від палати у відносинах з місцевими органами влади і практичну допомогу у веденні бізнесу. 

Досвід компаній-лідерів ринку допомагає всім членам Київської торгово-промислової палати, тож KIVI з гордістю бере участь в обговоренні актуальних питань своєї галузі і бізнес-середовища в цілому. Також компанія готова представляти Україну й планує бути залученою до міжнародних галузевих подій – виставок та переговорів. За словами Ігоря Дорошенка, продукція KIVI стає відомою за кордоном і має своїх споживачів, тож зможе ще більше посилити позиції українського бізнесу на міжнародній арені.

Це цікаво:   LG удостоїли значної кількості нагород за інновації на CES 2024

Новини IT » Прес-релізи » Компанія KIVI стала членом Київської Торгово-промислової палати

Опубліковано


Останні новини IT: