SOFTICO оголосила про співпрацю з компанією Teklynx

SOFTICO оголосила про співпрацю з компанією Teklynx

Раді повідомити про підписання нового партнерства з компанією Teklynx. Тепер можна придбати ліцензії Labelview, звернувшись до відділу продажу компанії SOFTICO.

Компанія Teklynx є міжнародною компанією, яка розробляє програмні рішення для маркування штрих-кодів. Teklynx заснована в Грін-Бей, штат Вісконсін, США.

Програмне забезпечення Teklynx охоплює широкий спектр функцій: від дизайну етикеток та штрих-кодів до архівації та збору даних друку.

Більше 750 000 компаній у більш ніж 170 країнах довіряють рішенням Teklynx для створення етикеток зі штрих-кодом або RFID-мітками. Teklynx створює потрібне програмне забезпечення, щоб зробити створення штрих-кодів ефективним, точним, безпечним та згідно з безпекою та галузевими вимогами. Його інтуїтивно зрозумілі програмні рішення використовуються всюди, від великих міжнародних корпорацій до незліченних підприємств у всіх галузях у всьому світі. Маючи більш ніж 30-річний досвід, Teklynx є світовим лідером завдяки своєму надійному програмному забезпеченню і чудовій підтримці клієнтів.

Ви можете придбати ліцензії Teklynx звернувшись до відділу продажу компанії SOFTICO. Наші фахівці проконсультують вас щодо цін, потрібної ліцензії та нададуть професійну технічну підтримку. Залишайте свій запит та  отримайте безкоштовну ІТ-допомогу. 

SOFTICO – рішення з інформаційної безпеки, постачання та ліцензування програмного забезпечення від світових лідерів, CAD-рішення, IT-сервіси з інтеграції та обслуговування.

Це цікаво:   SoftServe, БФ “Відкриті очі” та харківський митець Гамлет розпочинають збір на машину швидкої допомоги для фронту

Новини IT » Software » SOFTICO оголосила про співпрацю з компанією Teklynx

Опубліковано


Останні новини IT: