NVIDIA визнала SoftServe партнером року. Компанії працюють над передовими технологіями для віртуальної реальності та штучного інтелекту

NVIDIA визнала SoftServe партнером року. Компанії працюють над передовими технологіями для віртуальної реальності та штучного інтелекту

NVIDIA нагородила SoftServe званням Партнера року за визначальний вплив у різних сферах експертизи, зокрема за створення рішень для віртуальної та доповненої реальності. 

Компанії співпрацюють уже понад чотири роки. У рамках цього партнерства, SoftServe розробляє ІТ-рішення, що допомагають бізнесу з максимальною користю використати платформи і технології NVIDIA. В 2022-му SoftServe став елітним партнером NVIDIA — такий статус мають близько десяти компаній по всьому світу. 

Це дозволило українській ІТ-компанії поглибити партнерство з технологічним лідером, розвиваючи екосистему співпраці з NVIDIA. Окрім колаборації над інноваційними рішеннями, вона включає розбудову ком’юніті NVIDIA, що вже об’єднує понад 400 зацікавлених фахівців, а також розроблення спільних навчальних програм і курсів з SoftServe University, які дозволять інженерам SoftServe опанувати технології NVIDIA для майбутньої роботи з клієнтами. 

“SoftServe є одним з небагатьох елітних партнерів NVIDIA у світі, і обидві сторони дуже зацікавлені у всебічній співпраці на різних рівнях. Тому ми є партнерами не тільки в технологічній складовій, а й дуже багато зусиль вкладаємо у розвиток і навчання талантів. Така масштабна колаборація, що проникає на всі рівні в компанії, дозволить нам досягати значних результатів у майбутньому”, – коментує Президент EMEA, SoftServe, Володимир Семенишин. 

SoftServe покриває широкий спектр компетенцій NVIDIA, і займається побудовою програм на основі штучного інтелекту та машинного навчання, рішень для віртуальної реальності та Edge AI (технології, які дозволяють алгоритмам штучного інтелекту працювати локально на пристроях без підключення до хмари чи зовнішнього дата центру). Нагородою Партнера року компанію відзначили за особливий внесок у створення рішень та практик на базі платформи Omniverse від NVIDIA для роботи в віртуальному середовищі. 

Наприклад, інженери SoftServe створили фотореалістичні копії автомобільних фар у віртуальному просторі для французького виробника автодеталей Valeo. Це дозволяє проводити випробування та симуляції у доповненій реальності, що є значно безпечнішим, швидшим і вигіднішим варіантом для бізнесу. 

Це цікаво:   Schneider Electric співпрацює з NVIDIA у проєктуванні Штучного інтелекту для Центрів обробки даних

Також розробники працюють над цифровими аватарами, які по суті виконують роль просунутого чат-бота, однак з “людським обличчям”. Самі аватари створені на базі платформи Omniverse, а спілкуються вони завдяки технології генеративного штучного інтелекту, яку зокрема використовує OpenAI для ChatGPT. Такі аватари можуть слугувати фінансовими консультантами чи медичними помічниками, залежно від того, які дані їм надають для навчання. 

NVIDIA займається розробкою та виготовленням графічних процесорів, чипсетів і програмного забезпечення до них, і є визнаним світовим лідером у своїй галузі. SoftServe розпочав співпрацювати з компанією у 2019, і станом на зараз має понад 70 фахівців, що спеціалізуються на технологіях NVIDIA, а також понад 500 експертів, що працюють з суміжними технологіями. 


Новини IT » Software » NVIDIA визнала SoftServe партнером року. Компанії працюють над передовими технологіями для віртуальної реальності та штучного інтелекту

Опубліковано


Останні новини IT: