SOFTICO та Wondershare об’єднуються, щоб надати нові рішення на ринку України

SOFTICO та Wondershare об’єднуються, щоб надати нові рішення на ринку України

Компанія SOFTICO оголосила про укладання стратегічного партнерства з китайським розробником програмного забезпечення Wondershare. Нове партнерство SOFTICO спрямоване на розширення асортименту продуктів та послуг на ринку України.

Компанія Wondershare є одним із найбільших виробників програмного забезпечення в Китаї та має офіси у більш ніж 10 країнах світу, включаючи США, Японію та Німеччину. Її продукти включають інструменти для роботи з відео, аудіо, фото, PDF-документами та іншими типами файлів.

SOFTICO надаватиме своїм клієнтам продукти Wondershare, такі як Filmora, UniConverter та PDFelement, а також послуги для управління даними на мобільних пристроях та комп’ютерах.

Представники обох компаній впевнені, що нове партнерство принесе багато користі для клієнтів та відкриє нові можливості для співпраці у майбутньому.

Усі клієнти, які хочуть отримати більше інформації про продукти Wondershare, можуть звернутися до відділу продажу SOFTICO. Залишайте свій запит та отримайте безкоштовну ІТ-допомогу. Ви можете заповнити форму на сайті або написати нам на пошту [email protected].  

SOFTICO – рішення з інформаційної безпеки, постачання та ліцензування програмного забезпечення від світових лідерів, CAD-рішення, IT-сервіси з інтеграції та обслуговування. 

Це цікаво:   У Києві розпочав роботу сервіс замовлення таксі HOPIN

Новини IT » Software » SOFTICO та Wondershare об’єднуються, щоб надати нові рішення на ринку України

Опубліковано


Останні новини IT: