Компанія SOFTICO розширює свій портфель продуктів завдяки партнерству з ThinPrint

Компанія SOFTICO розширює свій портфель продуктів завдяки партнерству з ThinPrint

Компанія SOFTICO оголошує про своє нове партнерство з провідним постачальником рішень для друку та керування принтерами – компанією ThinPrint.

Дане партнерство дозволить SOFTICO розширити свій портфель продуктів та послуг у галузі управління друком, що значно покращить  можливості надання клієнтам високоякісних рішень у цій галузі. Разом із ThinPrint компанія пропонуватиме широкий спектр продуктів і послуг, які будуть відповідати потребам клієнтів, а також забезпечувати безпеку та ефективність роботи з документами.

Компанія ThinPrint є світовим лідером у галузі управління друком та має більш ніж 20-річний досвід роботи у цій сфері. Її продукти та рішення допомагають компаніям підвищити продуктивність та безпеку друку, покращити управління документами та знизити витрати на друк.

Усі клієнти, які хочуть отримати більше інформації про ThinPrint, можуть звернутися до відділу продажу SOFTICO. Залишайте свій запит та отримайте безкоштовну ІТ-допомогу. Ви можете заповнити форму на сайті або написати нам на пошту [email protected].  

SOFTICO – рішення з інформаційної безпеки, постачання та ліцензування програмного забезпечення від світових лідерів, CAD-рішення, IT-сервіси з інтеграції та обслуговування. 

Це цікаво:   Softprom підписав партнерську угоду з Bugcrowd, щоб демократизувати краудсорсингову кібербезпеку на нових ринках

Новини IT » Software » Компанія SOFTICO розширює свій портфель продуктів завдяки партнерству з ThinPrint

Опубліковано


Останні новини IT: