SoftServe спільно з VeteranHub запускають ІТ-курс для ветеранів та ветеранок

SoftServe спільно з VeteranHub запускають ІТ-курс для ветеранів та ветеранок

16 травня стартує набір на безоплатний курс для українських ветеранів, ветеранок та членів їхніх сімей, які хочуть спробувати себе в ІТ. Курс запускає компанія SoftServe спільно з громадським простором VeteranHub.

«EmpowerU. Базовий курс тестування та основи IT» — це курс, розрахований на тих, хто тільки починає свій шлях в ІТ, незалежно від знань чи досвіду програмування. Він побудований так, аби надати знання та мотивацію для подальшого навчання. Курс створений з урахуванням багаторічного досвіду SoftServe Academy та передбачає доступ до додаткових навчальних ресурсів, спільноту однодумців та підтримку від менторів. 

Після завершення курсу учасники та учасниці:

  • вмітимуть розрізняти типи тестування ПЗ;
  • розумітимуть архітектуру сучасних програм, бази даних, шифрування даних та роботи з віртуалізацією;
  • навчаться створювати запити на SQL;
  • ознайомляться з комунікативними навичками, які потрібні для успішної кар’єри в ІТ. 

Навчання стартує 29 травня в онлайн-форматі та триватиме два місяці. В групу планують набрати до 30 осіб. Для проходження курсу важливо володіти англійською мовою на рівні не нижчому pre-intermediate. 

«Завдяки програмі EmpowerU ми прагнемо створювати можливості для різноманітних глобальних спільнот. В Україні вважаємо зараз необхідним надати такі можливості саме ветеранам та їх рідним. Ми багато років працюємо з людьми, які розглядають кар’єру в ІТ-сфері, знаємо, як заохотити до навчання в будь-якому віці та як зацікавити сферою технологій. Відтак хочемо допомогти цією експертизою і ветеранам   відкрити для себе нові перспективи. Ми в SoftServe віримо, що бізнес на сьогодні зацікавлений у просуванні рівних можливостей для всіх як на робочому місці, так і в освіті та суспільстві загалом», — коментує Марія Кучеренко, CSR-директор в SoftServe. 

Це цікаво:   Malware Scanner та Web Application Firewall для Wordpress виявилися небезпечними

Навчальний курс реалізується в межах глобальної ініціативи SoftServe — EmpowerU. Компанія запускає серію безоплатних навчальних ІТ-курсів для розвитку глобальних спільнот — жінок, ветеранів, людей з інвалідністю, переселенців. Ініціатива стартувала у квітні цього року та охоплює Україну, Польщу, Румунію, Болгарію, Мексику та Колумбію. Головна мета ініціативи EmpowerU — надати рівні можливості для всіх, хто хоче навчатись та мріє про кар’єру в ІТ. 

Реєстрація на курс за цим посиланням.

Більше інформації про курс та програму можна знайти на сайті.


Новини IT » Software » SoftServe спільно з VeteranHub запускають ІТ-курс для ветеранів та ветеранок

Опубліковано


Останні новини IT: