Bitdefender розширює партнерство в галузі кібербезпеки з Ferrari

Bitdefender розширює партнерство в галузі кібербезпеки з Ferrari

Світовий лідер у сфері кібербезпеки, компанія Bitdefender, розширює своє партнерство з Ferrari S.p.A., надаючи їм доступ до Bitdefender Advanced Threat Intelligence. Ferrari S.p.A. інтегрує Bitdefender Advanced Threat Intelligence у свій операційний центр безпеки (SOC), щоб аналітики компанії могли більш ефективно перевіряти та класифікувати виявлені загрози, покращувати процес пошуку загроз та оперативно реагувати на інциденти.

Провідний представник автомобільної індустрії отримає значні переваги використання Bitdefender Operational Intelligence Feeds. Ці інтелектуальні потоки даних забезпечують повний контекст загроз та індикаторів компрометації (IoC), пов’язаних з постійними загрозами (APT), фішингом, шахрайством, шкідливими IP-адресами, доменами, URL-адресами та хешами файлів, що використовуються для поширення шкідливих даних, уразливостей, серверами командування та контролю (C2).

Аналітики безпеки у компанії Ferrari також отримають доступ до Bitdefender Operational Intelligence API, спеціальної служби запитів, яка надає оперативну інформацію не лише про загрози кібербезпеці, а й контекстну інформацію, пов’язану з ними. Це включає суб’єкти загроз, сімейства шкідливих програм, профілі цілей (галузь, країна, платформа), рівень довіри, серйозність, рейтинги популярності, вразливості та експлойти, а також інші важливі дані.

Завдяки більш своєчасній і точній інформації про загрози, служба безпеки Ferrari зможе швидше виявляти шкідливе програмне забезпечення, шкідливі кампанії та аномальну поведінку, зупиняючи загрози до того, як вони проникнуть в організацію.

Bitdefender Advanced Threat Intelligence працює на базі масштабної мережі із сотень мільйонів датчиків, включаючи глобальну екосистему OEM-виробників (що обслуговують малий, середній бізнес та підприємства), безперервно збирають дані про загрози по всьому світу. Bitdefender Labs, досвідчена команда фахівців з безпеки, зіставляє ці дані з об’єктами загроз, що розвиваються, збираючи відповідні відомі індикатори компрометації (IOCs), шкідливе ПЗ, шкідливі домени та URL-адреси, і проводить глибокий аналіз для забезпечення розширеного контексту загроз. Ця телеметрія у поєднанні з людським та автоматизованим аналізом дозволяє отримувати сотні нових загроз щохвилини, перевіряти мільярди запитів на загрози щодня та зменшувати кількість помилкових спрацьовувань для служб безпеки.

Це цікаво:   SoftServe отримав міжнародну екологічну сертифікацію ISO 14001

Новини IT » Software » Bitdefender розширює партнерство в галузі кібербезпеки з Ferrari

Опубліковано


Останні новини IT: