Bosch презентує програмне забезпечення для автомайстерень ESI[tronic] 2.0 Online

Bosch презентує програмне забезпечення для автомайстерень ESI[tronic] 2.0 Online

Текстовий пошук та контекстне меню з інформацією про обслуговування та ремонт

  • Завжди найактуальніша інформація
  • Оперативний доступ до додаткової інформації про окремі комплектуючі автомобіля через зручні контекстні меню
  • Унікальний модуль EBR (experience-based repair) – методи усунення розповсюджених несправностей, посилаючись на досвід експертів Bosch та інших користувачів

Протягом багатьох років програмне забезпечення для майстерень Bosch ESI[tronic] успішно використовується мультибрендовими станціями технічного обслуговування автомобілів. В Європі це ефективне та надійне програмне забезпечення, яке встановлено у третині незалежних технічних центрів. Сучасна версія програмного забезпечення ESI[tronic] 2.0 складається з великого пакету варіантів для ефективного та професійного ремонту практично усіх без винятку моделей автомобілів на європейському ринку. Пакет складається із інформації про діагностику автомобілів, інструкції з ремонту, корисної інформації для технічного обслуговування, принципових електричних схем систем, а також унікального модуля EBR (experience-based repair) – методи усунення несправностей, посилаючись на досвід експертів Bosch та інших користувачів. Зважаючи на постійне зростання обсягу інформації в ESI[tronic], компанія Bosch вирішила запустити онлайн-версію цього програмного забезпечення – ESI[tronic] 2.0 Online. Отримати доступ до неї можна після встановлення ESI[tronic] на комп’ютер. Онлайн-версія полегшує й пришвидшує пошук необхідної інформації, а також надає користувачеві додаткову інформацію. Завдяки текстовому пошуку у довільній формі і попередньому перегляду результатів, користувачі отримали можливість оперативно та легко знаходити необхідну інформацію.

Доступ до інформації за лічені секунди

Користувачам діючої передплати на ESI[tronic] 2.0, нова онлайн-версія є доступною в якості безкоштовного додатка для вже наявних секторів ESI[tronic]. Якщо пристрій підключений до Інтернету, користувачі зможуть перемикатись між поточною та новою онлайн-версією лише за допомогою одного кліку миші. Обидва варіанти – офлайн та онлайн – можна одночасно використовувати на одному пристрої.

Це цікаво:   Команда КНУ імені Шевченка перемогла у регіональному етапі конкурсу Huawei ICT Competition

Користувачі можуть здійснювати пошук аналогічно до пошуку в Інтернеті, тобто набирати довільний запит та отримувати відповідну інформацію у системі ESI[tronic] 2.0 Online. Запит може складатись із опису несправності, коду помилки чи назви комплектуючої. Як тільки користувач набирає перші літери пошукового терміну, система одразу пропонує відповідні варіанти. Якщо потрібна інформація знайдена, на екрані відображаються відсортовані за релевантністю результати з коротким описом. При обранні одного з запропонованих варіантів є також можливість попередньо переглянути знайдений документ. За допомогою додаткових пошукових слів, зокрема назви виробника, типу двигуна чи комплектуючої, результати пошуку можуть бути відфільтровані ще точніше. Крім того, користувачі можуть перемикатись між різними типами подання інформації в ESI[tronic]. Таким чином, за лічені секунди можна знайти необхідну інформацію. Контекстні меню, які прив’язані до окремих комплектуючих транспортного засобу надають користувачам можливість отримати додаткову інформацію про ці комплектуючі. Наприклад, можна побачити розташування комплектуючої в автомобілі, переглянути електричну схему системи, методику його діагностики або ж діагностики усієї системи і т.д. ESI[tronic] 2.0 Online також складається з модуля EBR, який містить методи вирішення проблем на базі схвалених експертами Bosch звітів про успішно виконаний ремонт. Таким чином, користувачі отримують цілодобовий доступ до величезного обсягу інформації з описом варіантів вирішення проблем.

Швидке завантаження результатів навіть в умовах низької швидкості передачі даних

Використовуючи інтелектуальні технології кешування та швидкі сервери, розробники ESI[tronic] пришвидшили завантаження даних, щоб користувач міг отримати необхідну інформацію. Документи завантажуються максимально швидко. Навіть користувачі, у яких повільний Інтернет, можуть зручно користуватись ESI[tronic] 2.0 Online. Крім того, нова версія програмного забезпечення складається з переробленого, інтуїтивного та зрозумілого меню доступу до різних секторів: інструкція з пошуку несправностей (SIS), графіки технічного обслуговування (M), принципові схеми (P), технічні бюлетені (TSB), інформація про ремонт на базі досвіду інших користувачів (EBR).

Це цікаво:   Електротехнічні вироби в циркулярній економіці: чи добре це для бізнесу?

Новини IT » Прес-релізи » Bosch презентує програмне забезпечення для автомайстерень ESI[tronic] 2.0 Online

Опубліковано


Останні новини IT: