Компанії AMD і Microsoft анонсували тонкий і легкий 15-дюймовий ноутбук Microsoft® Surface® 3

Компанії AMD і Microsoft анонсували тонкий і легкий 15-дюймовий ноутбук Microsoft® Surface® 3

Компанії AMD (NASDAQ: AMD) і Microsoft анонсували перший у світі 15-дюймовий ноутбук Microsoft Surface, оснащений новим процесором AMD Ryzen™ Microsoft Surface Edition. Значна багаторічна програма співпраці AMD і Microsoft з проектування систем на кристалі, платформ та програмного забезпечення дозволила створити цей 15-дюймовий ноутбук Microsoft® Surface® 3. Він вирізняється ідеальним балансом продуктивності та часу автономної роботи, а також витонченим дизайном і легкістю. Портативний комп’ютер поєднує в собі першокласну обчислювальну і графічну продуктивність із повністю оптимізованим програмним стеком, що включає підтримку технології AMD Radeon FreeSynс™. Ноутбук Microsoft® Surface® 3 призначений для людей творчих професій, студентів, мобільних геймерів і корпоративних користувачів, для яких розмір екрана важливий нарівні з компактністю. Замовні процесори AMD Ryzen Microsoft Surface Edition та оптимізоване ПЗ є яскравим прикладом багаторічного співробітництва компаній AMD і Microsoft. Партнерство розпочалося більше десяти років тому в рамках роботи над Microsoft Xbox і наразі охоплює проекти від Azure до Surface і від xCloud до Project Scarlett.

«З Ryzen Microsoft Surface Edition компанія AMD виводить на ринок найпотужніші за всю історію мобільні процесори для ультратонких ноутбуків1, − сказав Рік Бергман, виконавчий віцепрезидент компанії AMD з обчислювальних і графічних технологій. − Ноутбуки Microsoft® Surface® 3 на базі процесорів AMD показують винятковий рівень майстерності, який компанії AMD вдалося втілити в життя, поєднавши 15-дюймовий ноутбук із замовним процесором у теплопакеті 15 Вт. У результаті був створений ПК, який об’єднує в собі всі показники потужності та візуальні можливості великого екрана з перевагами ультратонкого пристрою вагою 3,4 фунта. Компанія AMD, що отримала широке визнання завдяки першокласній продуктивності своїх процесорів і відеокарт, із задоволенням співпрацює з Microsoft, продовжуючи наповнювати ринок інноваційними рішеннями».

«У пошуках відповідного рішення для нового ноутбука Microsoft® Surface® 3 ми орієнтувалися на максимальну графічну продуктивність в одному процесорі. Тому ми відразу ж подумали про компанію AMD, враховуючи нашу успішну історію співпраці, яка дозволила забезпечити першокласну графічну продуктивність для Xbox, − сказав Паван Давулурі, провідний інженер підрозділу пристроїв корпорації Microsoft. − Завдяки нашому довгостроковому партнерству з компанією AMD, яке демонструє технологічні можливості в авангарді галузі, ноутбук Microsoft® Surface® 3 вирізняється передовою обчислювальною продуктивністю і вражаючими інноваційними рішеннями».

Це цікаво:   Самоочищення, автономність та збереження тканин: LG презентує сушильну машину

Новини IT » Технології » Компанії AMD і Microsoft анонсували тонкий і легкий 15-дюймовий ноутбук Microsoft® Surface® 3

Опубліковано


Останні новини IT: