Бренд HONOR оголошує старт продажу HONOR 9X в Україні

Бренд HONOR розпочинає продаж HONOR 9X в Україні. Модель буде представлена в двох кольорах: сапфіровий синій та опівнічний чорний. З 15 листопада 2019 року HONOR 9X буде доступний в мережах магазинів COMFY, Eldorado, Foxtrot, Citrus, Rozetka, TTT, MOYO та інших за рекомендованою ціною 6999 грн. З 15 листопада по 2 грудня для покупців смартфона діє акція – браслет HONOR Band 4 Running у подарунок.   

Бренд HONOR представляє в Україні нову модель – смартфон HONOR 9X. Пристрій оснащений потрійною камерою 48МП +8МП +2МП, FullView дисплеєм 6,59 дюйма без вирізів і акумулятором 4000 мАг. 

Характеристики HONOR 9X

Флагманська камера:

– Основна камера має три модулі: 48 МП сенсор із режимами 4-в-1 Light Fusion і AIS Super Night Mode, а також матрицею 1,2″; 8 МП ширококутний об’єктив із кутом зйомки 120°; 2 МП сенсор глибини. 

– Фронтальна 16 МП поп-ап камера з 3D портретним освітленням. 

Дисплей:

– FullView дисплей 6,59” без вирізів для фотокамери. 

– Екран смартфону – один із найбільших у лінійці HONOR. Співвідношення екрану до корпусу – 91%.

– Роздільна здатність 2340 x 1080 пікселів.

Функціональність:

– Оперативна пам’ять 4 ГБ, вбудована – 128 ГБ із можливістю розширення до 512 ГБ.

– Інтерфейс EMUI 9.1 створений на базі ОС Android 9. 

– Ємність акумулятора – 4000 мАг.

Для нової моделі був розроблений унікальний дизайн корпусу. Задня панель відображає і переломлює світло, створюючи динамічне зображення у формі X (конверта). Смартфон буде доступний у двох кольорах: сапфіровий синій та опівнічний чорний. Х-малюнок доступний лише у моделі сапфірового синього кольору. 

Міжнародна презентація смартфону HONOR 9X відбулася 24 жовтня. Пристрій доповнив лінійку середньобюджетних пристроїв бренду. В Україні модель буде представлена в мережах COMFY, Eldorado, Foxtrot, Citrus, Rozetka, TTT, MOYO та інших. Рекомендована ціна становитиме 6999 грн.

Це цікаво:   Ajax Systems запускає масштабну освітню ініціативу «Ajax Next»



Новини IT » Технології » Бренд HONOR оголошує старт продажу HONOR 9X в Україні

Опубліковано


Останні новини IT: