Canyon представляє стильні бездротові зарядні пристрої для техніки Apple і не тільки

Canyon представляє стильні бездротові зарядні пристрої для техніки Apple і не тільки

Молодіжний бренд Canyon випустив лінійку бездротових зарядних пристроїв для простого, швидкого та одночасного підживлення батареї трьох-чотирьох улюблених пристроїв. Відсутність дротів які плутаються, мінімум дій, істотна економія часу – якраз те, що потрібно сучасним людям, які ведуть активний спосіб життя.

Canyon WS-302 і Canyon WS-303 – це надійні зарядні пристрої потужністю 15 Вт для тих, хто цінує зручність і мультифункціональність. Зарядні станції сумісні з усіма пристроями з технологією Qi, а модель WS-302 також оснащена провідним модулем, підходить як для Lightning, так і для Micro USB. 

Безпека і швидкість зарядки до трьох пристроїв одночасно забезпечується інтелектуальним чіпсетом Novoton. Ефективна відстань до 7 мм дає можливість заряджати смартфон, не знімаючи чохол. 

Зарядки Canyon WS-302 і Canyon WS-303 забезпечують найкращу швидкість для будь-якого Qi-інтегрованого пристрою, будь то техніка Apple або інших брендів. Оригінальна форма дозволяє одночасно заряджати Apple Watch, iPhone і AirPods, зручно закріпивши їх на відповідних зонах з покриттям. Молочно-білий колір перетворює WS-302 у справжню прикрасу простору. Універсальний темний колір WS-303 органічно вписується в будь-який інтер’єр.

Бездротова зарядна станція «5 в 1» Canyon WS-501 – це абсолютно новий підхід до підживлення батареї. Швидкість, універсальність, довговічність, безпека – ті якості, які роблять WS-501 незамінним аксесуаром в щоденному використанні. Зарядка підходить як для пристроїв Apple, так і для інших Qi-сумісних пристроїв. Завдяки компактним розмірам і елегантній формі станція відмінно виглядає на будь-якому столі або полиці.

Істотний плюс Canyon WS-501 в наших нових життєвих реаліях – турбота про здоров’я власника. Станція оснащена дезінфекційною UV-лампою для швидкого і ефективного позбавлення від мікробів і вірусів. Замість ретельних протирань з використанням спеціальних засобів після кожної прогулянки – варто просто покласти пристрій на поличку WS-501 і включити стерилізатор. Ультрафіолетове випромінювання абсолютно безпечно як для техніки, так і для людини, адже воно широко використовується в медицині для обробки інструментів.

Це цікаво:   Українські розробники презентували застосунок Bubibo для комплексного догляду за домашніми тваринами

Технічні характеристики WS-501 вражають. Володіючи сумарною потужністю 24 Вт, станція дозволяє безпечно заряджати три пристрої одночасно без дроту і один пристрій з дротом. Робоча відстань бездротового модуля – до 7 мм, а ефективність – до 86% від аналогічного провідного. Підтримується також і функція швидкої зарядки. Це означає, що навіть синхронна розрядка всього «цифрового арсеналу» разом – наприклад, телефону, планшета, навушників і смарт-годинника – не стане перешкодою до ведення звичного способу життя та дозволить не турбуватися про наявність вільних розеток.

Зарядні станції WS-302, WS-303 і WS-501 – це ідеальне рішення для організації зберігання пристроїв, оптимізації простору і зменшення потреби у дротах. 

Усі три моделі вже в наявності на складі офіційного дистриб’ютора Canyon – компанії АСБІС-Україна.

Придбати: Rozetka, Comfy


Новини IT » Технології » Canyon представляє стильні бездротові зарядні пристрої для техніки Apple і не тільки

Опубліковано


Останні новини IT: