В телевізорах KIVI в Україні тепер 50 безплатних ТВ-каналів

В телевізорах KIVI в Україні тепер 50 безплатних ТВ-каналів

Міжнародний виробник телевізорів компанія KIVI оголошує про запуск безплатних ТВ-каналів, доступних в новому додатку KIVI MEDIA. Таким чином, компанія прагне поліпшити користувальницький досвід клієнтів.

Україна стала першим ринком, де бренд представляє додаток KIVI MEDIA у фірмових телевізорах на Google Android TV 9. У додатку вже понад 50 безкоштовних каналів.

«Під час розробки продуктів і сервісів KIVI завжди враховує потреби клієнтів, які значно зросли за останній рік. У поточній ситуації наша задача — полегшити доступ до контенту і поліпшити користувальницький досвід,каже віцепрезидент з виробництва та інновацій KIVI Євген Руденко.Тому ми даємо можливість насолодитися зображенням і звуком телевізорів KIVI, переглядаючи ТВ-канали без додаткових оплат і тестового періоду».

Тепер у користувачів телевізорів KIVI на операційній системі Google Android TV 9 буде доступ до контенту відразу після розпакування нового пристрою і підключення до інтернету.

Зараз в KIVI MEDIA широкий вибір безплатних каналів: пізнавальні, розважальні, музичні, новинні, інформаційні та регіональні. У списку також популярні канали Sony, які транслюють фільми і серіали (Sony, Sony HD, Sony Sci-fi, Sony Turbo).

Команда працює над додаванням нових розділів контенту. Додаток буде постійно доопрацьовуватися з урахуванням потреб українців. Частково сервіс буде безплатним, тому що KIVI дотримується стратегії «Увімкни й дивись», відповідно до якої користувач отримує контент одразу.

KIVI MEDIA буде автоматично встановлений на смарт-телевізори KIVI на операційній системі Google Android TV 9 після релізу програмного оновлення, яке стартує в травні поточного року.

Це цікаво:   Генератори датацентрів Tet відтепер працюватимуть на відновлюваному дизельному пальному

Новини IT » Технології » В телевізорах KIVI в Україні тепер 50 безплатних ТВ-каналів

Опубліковано


Останні новини IT: