Проектори LG CineBeam 2022 року: новий рівень вражень від домашнього кінотеатру

Проектори LG CineBeam 2022 року: новий рівень вражень від домашнього кінотеатру

Лінійка проекторів LG 4K, куди входить удосконалена флагманська модель з ультракоротким фокусом, — відмінне рішення для любителів кіно.

LG Electronics (LG) пропонує рішення для більш просунутого домашнього кінотеатру й представляє лазерні проектори CineBeam 4K моделей HU715QW та HU710PW — прогресивні проектори компанії. Новий проектор — ультракороткофокусний проектор LG HU715QW Ultra Short Throw (UST) оснащений функцією автоматичної яскравості, а також проектує 100-дюймове зображення1 при розміщенні лише в 21,7 см від стіни, що забезпечує чудову якість зображення у гнучкому компактному дизайні. Проектор LG HU710PW, помітно вдосконалений у порівнянні зі своїм попередником, відрізняється яскравішим зображенням і глибоким чорним кольором завдяки гібридному лазеру без колірного колеса.

Нові проектори LG CineBeam — чудовий вибір для бажаючих створити власний персональний кінотеатр із захоплюючим, повномасштабним зображенням. Проєціювати контент можна прямо на стіну або спеціальний екран. Компактні та прості в налаштуванні обидві моделі підходять для більшості приміщень, а також для перегляду кіно у дворі після заходу сонця. LG HU715QW був розроблений для любителів домашнього кінотеатру, які бажають додати щось особливе у дизайн кімнати. Проектор має преміальну тканинну оббивку від датської текстильної компанії Kvadrat, яка чудово гармонує з домашніми меблями та інтер’єром.

Обидва пристрої підтримують роздільну здатність 4K з 3840 x 2160 яскравих пікселів. Передова лазерна технологія в нових проекторах забезпечує вражаючий  коефіцієнт контрастності 2 000 000:1 та високу темних та яскравих сценах. Завдяки корекції трапецеїдальних спотворень по 4, 9 та 15  точках геометрію проекції легко вирівняти по горизонталі та вертикалі. Модель LG HU715QW видає світловий потік 2500 люменів ANSI за допомогою лазерного джерела світла, а LG HU710PW забезпечує 2000 люменів ANSI завдяки гібридній технології лазерно-світлодіодного підсвічування. Обидві новинки розраховані на 20 000 годин роботи — це вчетверо довше, ніж термін служби стандартних проекторних ламп.

Це цікаво:   LG підкорює глядачів виставки CES 2024 на приголомшливій зоні демонстрації webOS

Нові проектори LG CineBeam оснащені рядом передових технологій для оптимального перегляду:

  1. Оптимізатор яскравості виконує налаштування залежно від умов зовнішнього освітлення.
  2. Функція Dynamic Tone Mapping аналізує та точно налаштовує кожен кадр для чудової роботи HDR, забезпечує приголомшливо реалістичне та неймовірно яскраве зображення незалежно від типу контенту та рівня освітленості у приміщенні.
  3. Режим Filmmaker Mode відображає фільми так, як їх замислювали режисери, відтворюючи точний вигляд та відчуття кінотеатрального залу із збереженням оригінального співвідношення сторін, частоти кадрів та кольорів.
  4. Смарт платформа webOS від LG пропонує інтуїтивно зрозуміле управління та навігацію з легким доступом до широкого спектру популярних потокових сервісів, включаючи Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, YouTube та Apple TV .

«Все більше користувачів цінують можливість дивитися улюблений контент у справжньому кінематографічному масштабі, саме тому сегмент домашніх проекторів переживає таке бурхливе зростання, — сказав Со Йонг Чже, старший віце-президент і голова IT-підрозділу компанії LG Business Solutions. — Спеціально розроблений для любителів кіно та ринку домашніх кінотеатрів, LG CineBeam пропонує видатну яскравість, відмінну якість зображення та звуку, а також можливість вибору найпопулярніших потокових програм на webOS. Будь-хто, хто думає про створення або оновлення системи домашнього кінотеатру, оцінить проектори CineBeam від LG».

Моделі лазерних 4K проекторів LG CineBeam HU715QW і HU710PW будуть доступні в першому кварталі 2022 року, починаючи з ключових ринків Північної Америки, Європи та Азії, за якими підуть Близький Схід та Латинська Америка.


Новини IT » Технології » Проектори LG CineBeam 2022 року: новий рівень вражень від домашнього кінотеатру

Опубліковано


Останні новини IT: