Huawei презентує портативну колонку Sound Joy: преміальне звучання і розумні функції

Huawei презентує портативну колонку Sound Joy: преміальне звучання і розумні функції

Підрозділ Huawei Consumer Business Group в Україні представляє свою першу портативну колонку Huawei Sound Joy, розроблену спільно з Devialet. Компактний, стильний і портативний пристрій зручний у повсякденному використанні та забезпечує відмінну якість звуку будь-де. 

Абсолютно новий дизайн тканого матеріалу забезпечує захист колонки від пилу та води IP67, а нековзка поверхня робить її міцною і довговічною. Завдяки вбудованому акумулятору великої ємності для відтворення звуку протягом 26 годин і підтримці швидкої зарядки Huawei Sound Joy є колонкою, яка допоможе запалити будь-яку вечірку просто неба.

C:\Users\H84185299\Downloads\MKT_HUAWEI Sound Joy_image_2.15_1_EN_JPG_Scenario KV_20211014.jpg

Створена для руху

Huawei Sound Joy має висоту 202 мм, діаметр 73 мм і важить 680 г, тому її зручно брати з собою. Пікнік на озері, похід чи їзда на велосипеді містом — Huawei Sound Joy стане чудовим компаньйоном, який дозволить насолоджуватися улюбленими мелодіями будь-де.

Конструкція від Huawei та Devialet для відмінного звучання

Huawei Sound Joy розроблена завдяки зусиллям двох компаній — Huawei та Devialet. Devialet входить до трійки провідних світових аудіобрендів із високоякісними продуктами преміумкласу. Huawei Sound Joy застосовує технологію Devialet SAM® і забезпечує ще більш автентичний звук із мінімальними спотвореннями. Пасивний випромінювач Push-Push містить дві діафрагми, розташовані одна за одною. Така будова компенсує звукові хвилі, а отже, забезпечує чистіше звучання без спотворень.

У Huawei Sound Joy також застосовано двосмугову акустичну систему, яка забезпечує дзвінкі високі частоти та глибокі баси за високої гучності. Пристрій містить високочастотний динамік і динамік для середніх і низьких частот, які разом створюють ще чистіший звук.

Незважаючи на компактну звукову порожнину об’ємом 0,25 л, гучність Huawei Sound Joy досягає 79 дБА на відстані 2 м. Чи то у шумних місцях, чи то просто неба — динамік ніколи не підведе користувачів і відтворюватиме гучне та високоякісне аудіо.

Це цікаво:   Привабливий дизайн та практичність: пристрої керування та індикації Eaton серії RMQ TitanTM

Видатний час автономної роботи і швидка зарядка

Huawei Sound Joy оснащена акумулятором великої ємності у 8 800 мА*год, що забезпечує її тривалу роботу протягом 26 годин на одному заряді. Завдяки цьому користувачі можуть насолоджуватися звучанням під час подорожей, не хвилюючись про джерело живлення для підзарядки гаджета.

Навіть при розрядці акумулятора Huawei Sound Joy можна швидко зарядити завдяки технології надшвидкої зарядки на 40 Вт. Так, колонка програватиме аудіо протягом однієї години після всього 10-хвилинної зарядки. А для її повної зарядки необхідно лише три години. Куди б не вирушили користувачі, Huawei Sound Joy завжди забезпечуватиме відмінний досвід використання.

Інтелектуальне аудіовідтворення

Huawei Sound Joy підтримує низку інтелектуальних функцій, що забезпечують якісне звучання у різних сценаріях користування. Наприклад, функція Shake Stereo Link Up дозволяє поєднувати два пристрої Huawei Sound Joy для створення стереосистеми і програвання насиченого аудіо, зокрема на вечірках. Завдяки функції One-Touch Transfer користувачі можуть швидко підключати свої пристрої до колонки і передавати на неї медіафайли. Усе, що необхідно для підключення, — піднести пристрій до верхньої частини Huawei Sound Joy. Натискаючи кнопку Voice Assistant, користувачі можуть надсилати запити голосовому помічнику на смартфонах і планшетах будь-якого виробника, перетворюючи Huawei Sound Joy на розумного асистента.

C:\Users\H84185299\Downloads\MKT_HUAWEI Sound Joy_image_16_9_EN_JPG_shake-shake_20211004.jpg

Керування відтворенням та гучністю звуку стало ще розумнішим. Функція Huawei Watch Control у Huawei Sound Joy дозволяє користувачам легко ставити на паузу, пропускати пісні та збільшувати або зменшувати гучність за допомогою смарт-годинника. А завдяки функції Automatic Discovery користувачі можуть швидко підключити смартфон, ноутбук або планшет до Huawei Sound Joy кількома натисканнями на поп-ап вікно, яке з’являється на пристрої. Для цього не потрібні кабелі або додаткові налаштування, що робить Huawei Sound Joy чудовою колонкою для офісу, будинку чи іншої локації. Нова колонка також отримала різнокольорове кільце для світлових ефектів.

Це цікаво:   Впровадження відновлюваної енергетики – ключ до успішного енергетичного переходу

Huawei Sound Joy уже доступна для купівлі в Україні в національних роздрібних мережах. Рекомендована ціна новинки — 4 299 грн. Детальніше про можливості колонки та її доступність можна ознайомитися на офіційному сайті Huawei.


Новини IT » Технології » Huawei презентує портативну колонку Sound Joy: преміальне звучання і розумні функції

Опубліковано


Останні новини IT: