Нові ціни на Smart-телевізори KIVI. Знижки до -4500 грн на топові моделі

Нові ціни на Smart-телевізори KIVI. Знижки до -4500 грн на топові моделі

Відкладали покупку Smart TV до кращих часів? Сезон знижок Black Friday у самому розпалі – це вдала нагода придбати річ, про яку ви давно мріяли, за вигідною ціною. Для цього KIVI підготували спеціальні ціни на топові моделі в період з 21 по 30 листопада. 

Український бренд KIVI пропонує Smart-телевізори діагоналлю від 24’’ до 65’’ з різною роздільною здатністю екрану та в безрамковому дизайні. Найпопулярніші моделі випускаються в білому кольорі корпусу, завдяки чому телевізори гармонійно вписуються в будь-які інтер’єри. Технології, що використовує виробник, гарантують високу якість зображення: Super Contrast Control дозволяє змінювати контрастність на окремих ділянках екрану під час темних сцен, а UltraClear покращить чіткість зображення в контенті якістю нижче 4К. HDR у телевізорах KIVI підтримується не тільки для файлів на зовнішніх носіях, але й під час відтворення потокового відео чи ігор. Акустична система розроблена в співпраці з японською компанією JVCKenwood. Smart-телевізори працюють на операційній системі Android TV та сертифіковані Google i Netflix.

KIVI турбуються про те, щоб їхні користувачі отримували легкий і вигідний доступ до контенту й розваг. Тому регулярно оновлюють бібліотеку додатків унікальними пропозиціями – обираючи KIVI, користувач отримує якісно новий рівень розваг з економією для сімейного бюджету. 

5 причин обрати Smart-телевізори KIVI

  1. Власний додаток для розваг KIVI MEDIA

Власний додаток KIVI MEDIA значно спрощує доступ до контенту. Після розпакування телевізора й підключення його до інтернету користувач може одразу переходити до перегляду каналів і фільмів, фітнес-тренувань чи онлайн-ігор. Не треба створювати чи згадувати акаунти з різних платформ, під’єднуватися до супутникового чи кабельного ТБ. Увесь спектр розваг в одному додатку!

  1. Хмарні ігри Boosteroid з безкоштовним пробним періодом 
Це цікаво:   Телевізори бренду iFFALCON вже доступні в Україні

Boosteroid – це один із трьох найбільших провайдерів хмарних ігор у Європі. Він дозволяє грати в сучасні комп’ютерні й консольні ігри, такі як Fortnite і GTA 5. Ігри запускаються на власних серверах партнера і через інтернет передаються на екран користувача. Не потрібна ігрова консоль чи підключення до ПК, а управління грою відбувається за допомогою геймпаду. Важливо, що покупці KIVI отримують 60 хвилин безкоштовного пробного періоду, щоб сповна оцінити переваги хмарного геймінгу від  Boosteroid.

  1. Платформа AirConsole – командні ігри для сім’ї та друзів

За допомогою платформи AirConsole на одному Smart-телевізорі можуть грати одночасно до 16 гравців. Доступно більше 90 унікальних ігор, які будуть цікаві і малюкам, і дорослим – різноманітні вікторини, «Монополія», спортивні, екшн та ін. Цікава ідея для дозвілля сім’єю чи з друзями! Управляти грою просто – через безкоштовний додаток AirConsole, який необхідно встановити на смартфони гравців.

  1. 12 місяців вільного доступу до платформи Da Vinci Kids 

Da Vinci Kids — міжнародна освітня розважальна платформа для дітей і сімей. Її унікальні шоу та документальні фільми заохочують експериментувати, творити та досліджувати. Контент каналу, розрахований на дітей віком 7+, підбирають вчителі — він допомагає розвивати соціальні й емоційні навички, креативність і критичне мислення. KIVI надає своїм покупцям 12 місяців безкоштовного доступу до платформи Da Vinci Kids. Крім отримання доступу до TV-застосунку, вони також можуть використовувати мобільну версію додатку з відеоконтентом, іграми та тестами.

  1. Домашні фітнес-тренування від тренерів світового рівня

У розділі Фітнес користувачі KIVI отримають доступ до ексклюзивного контенту від чемпіона світу з бодібілдингу та його команди. Це заняття, створені для фітнесу в домашніх умовах — без спеціального обладнання та для людей із різним рівнем підготовки. Унікальна програма оновлюється щомісяця. 

Це цікаво:   Контактори Eaton DILM/DILH схвалені для застосування на залізниці

В сезон Black Friday з 21 по 30 листопада KIVI пропонують Smart-телевізори за спеціальними цінами. Прекрасна нагода втілити мрію про Smart TV й отримати додаткову вигоду. 

МодельДіагональТип екрануСтара ціна, UAHАкційна ціна в період 21-30.11, UAH
32H740LB32’’HD9 8997 999
40F740LB40’’FHD13 49910 499
43U740LB43’’UHD16 49912 999
43U790LW43’’UHD16 99913 499
50U740LB50’’UHD19 99915 999
55U740LB55’’UHD22 49917 999
55U790LW55’’UHD22 99918 999
65U740NB65’’UHD28 99925 499

Новини IT » Технології » Нові ціни на Smart-телевізори KIVI. Знижки до -4500 грн на топові моделі

Опубліковано


Останні новини IT: