Замість солодощів і ювелірних прикрас! До Дня Валентина спеціальні ціни на Smart TV від KIVI

Замість солодощів і ювелірних прикрас! До Дня Валентина спеціальні ціни на Smart TV від KIVI

Пари проводять багато часу перед екраном – за переглядом романтичних комедій, улюблених шоу на Youtube чи змагаючись на ігровій консолі. Безцінні години разом і безліч романтичних і веселих спогадів! Тож можливо, варто відмовитися від банальних подарунків до Дня Валентина на користь нового глядацького досвіду? 

Smart-телевізори KIVI з технологіями покращення картинки та звуку зроблять будь-який відеоконтент, навіть якістю нижче 4К, максимально ефектним, насиченим і контрастним. Спеціально до свята партнери KIVI підготували знижки на покупку Smart TV.

KIVI – виробник і розробник Smart-телевізорів бюджетного цінового сегменту. Компанія робить ставку на інновації та доступність. Тому, обираючи KIVI, покупець може бути впевненим, що отримає високотехнологічний пристрій за справедливою ціною. Бренд пропонує моделі діагоналлю від 24’’ до 65’’ різною роздільною здатністю – HD, FHD, UHD. 

Топ-5 технологій KIVI:

  1. Ultra Clear

Зображення низької якості стає більш чітким і деталізованим, різкі переходи кольору нівелюються й розгладжуються.

  1. Super Contrast Control

Створить відчуття глибокого та об’ємного зображення. Технологія дозволяє вирівнювати й налаштовувати під себе контрастність як усього екрану, так і окремих його частин, що особливо важливо під час перегляду темних сцен.

  1. Max Vivid

Технологія працює з яскравістю й насиченістю кольорів, додає картинці додаткової «апетитності».

  1. Автоматичне розпізнавання HDR

Контент високої роздільності здатності розпізнається телевізором автоматично і немає необхідності змінювати налаштування. При цьому технологія працює не тільки з відео на зовнішніх носіях, а і з потоковим контентом.

  1. MEMC

Технологія автоматично оцінює якість зображення й додає необхідну кількість кадрів, щоб рухи на екрані виглядали плавно, а деталі чітко. Таким чином покращується перегляд екшенів та спортивних подій.

Крім того, Smart-телевізори KIVI оснащені акустичною системою, розробленою спільно з японською компанією JVCKenwood. Операційна система Android TV і потужний чипсет гарантують швидку стабільну роботу, зручний інтерфейс. Управління телевізором відбувається за допомогою ергономічного пульта з функцією Airmouse. KIVI дає додаткову гарантію 3 роки на екран – найдорожчу й найбільшу деталь телевізора. Мінімалістичний безрамковий дизайн і додатковий ранж у білому кольорі допоможуть підібрати модель для будь-якого інтер’єру.

Це цікаво:   «Король телевізорів»: LG представляє нову лінійку OLED-телевізорів з найбільшим у світі екраном

Завітайте на сайти партнерів KIVI, щоб дізнатися ціни Smart-телевізорів KIVI до Дня Валентина: Comfy, Foxtrot, Eldorado, Епіцентр, Алло, Кібернетики, Rozetka, Moyo, Техномаркет та ін., а також в офіційному інтернет-магазині KIVI


Новини IT » Технології » Замість солодощів і ювелірних прикрас! До Дня Валентина спеціальні ціни на Smart TV від KIVI

Опубліковано


Останні новини IT: