Sennheiser EW-DX: професійна аудіосистема

Sennheiser EW-DX: професійна аудіосистема

Сімейство бездротових радіомікрофонів Sennheiser EW-DX розроблено для спрощення професійних робочих процесів та зручного використання бездротового звуку, а продукти відповідають цим вимогам, дозволяючи будь-якому фахівцю не зв’язаному з аудіо використовувати цю передову аудіотехнологію.

Ідеально підходить для живих виступів, прокатних компаній, театрів, залів засідань, лекційних аудиторій, презентацій, храмів або радіомовлення, EW-DX є дійсно універсальною та простою у використанні системою. Компанія стверджує, що продукт є еволюцією серії EW G4 від Sennheiser, проте пропонує найнижчу затримку на ринку – 1,9 мілісекунди.

Простота та універсальність

На практиці все, що стосується EW-DX від Sennheiser, робить налаштування та використання легкими, особливо для тих, хто не знайомий з аудіосистемами. Все, що знадобилося для тестування, – це вставити його в розетку, підключити до PA-головки і увімкнути ручний приймач. Кнопка автоматичного сканування автоматично призначає канали, використовуючи однаково рівновіддалену сітку налаштування, що дає змогу користувачам надійніше пакувати більше каналів без інтермодуляційних перешкод.

Німецький виробник аудіотехніки відомий своєю якістю звуку і цей звук професійного рівня – це, по суті, само собою зрозуміло для будь-якого продукту Sennheiser. Таким чином, цей ручний передавач одразу став найкращим мікрофоном, який я коли-небудь використовував.

Для ІТ-фахівців, які займаються забезпеченням і розгортанням аудіообладнання і мікрофонів для залів засідань або лекційних аудиторій, EW-DX може стати ідеальним рішенням, оскільки він має функцію автоматичного сканування, яка допомагає користувачам знаходити хороші частоти для приймача або декількох мережевих приймачів.

Sennheiser також розробив EW-DX з можливістю масштабування, надаючи організаціям кілька варіантів апаратного забезпечення, включаючи 2-канальні напіврекові (9,5″) або 4-канальні повнорекові (19″) ресивери, а також надаючи організаціям можливість розширення при необхідності.

Передавачі синхронізуються через Bluetooth Low Energy, і не потребують прямої видимості.

Приймач оснащений виходом для навушників і регулятором гучності, як збалансованим XLR, так і незбалансованим аналоговим виходом 6,3 мм, а також портом RJ 45 для живлення через Ethernet та інтеграції в мережі управління та моніторингу.

Це цікаво:   3000 євро на розвиток ідеї: Житомирська політехніка з партнерами запустили акселератор для технологічних стартапів

Лінійка EW-DX включає натільний передавач ED-DX SK 3-PIN, який, здається, ідеально підходить для динаміків, які хочуть мати вільні руки за допомогою кліпси або мікрофона гарнітури без шкоди для якості звуку.

Керованість та контроль

ІТ-фахівці будуть раді дізнатись, що EW-DX оснащений мережевим аудіо Dante, портами керування Ethernet і шифруванням AES-256, що дозволяє безпечно передавати та інтегрувати систему в ІТ-мережах.

Налаштування системи в корпоративному конференц-залі або лекційній аудиторії не складає труднощів, а управління нею настільки ж просте за допомогою таких інструментів, як Control Cockpit, Wireless Systems Manager і застосунок Smart Assist від Sennheiser.

Мобільний застосунок Smart Assist або вдосконалене програмне забезпечення, таке як Wireless Systems Manager і Control Cockpit, надають організаціям ще більше можливостей для візуалізації і керування мережами в складних середовищах.

Компанія позиціонує EW-DX як свою найбільш універсальну цифрову бездротову систему з широким спектром застосування в університетських кампусах, корпоративних приміщеннях або місцях проведення живих виступів. За нашим оглядом, можна сказати, що ця маркетингова мова повністю відповідає дійсності.


Новини IT » Технології » Sennheiser EW-DX: професійна аудіосистема

Опубліковано


Останні новини IT: