Eaton продовжує підтримувати Україну

Eaton продовжує підтримувати Україну

Eaton, компанія з управління електроенергією, повідомила про підтримку Українського державного центру радіочастот та передала організації 327 однофазних джерел безперебійного живлення.

Пристрої дозволять забезпечити якісну та безперервну роботу сенсорної мережі радіочастотного моніторингу з можливістю дистанційного управління по всій країні.

Це гарантує безпеку співробітників організації, яким більше не доведеться проводити роботи фізично в небезпечних районах.

Ця допомога надійшла додатково до постійних зобов’язань компанії Eaton щодо підтримки своїх співробітників, клієнтів і народу України з початку війни.

«Eaton підтримує зусилля з надання гуманітарної допомоги тим, хто постраждав від війни в Україні, за допомогою глобальної програми фінансування, за якою ми розподіляємо пожертви співробітників 1:1», — повідомив Террі Шмагала, виконавчий віцепрезидент і головний юридичний директор Eaton. «Наразі ми спільно пожертвували понад 400 000 доларів США, а співробітники в сусідніх країнах надали свої помешкання, час та ресурси, щоб підтримати тих, хто найбільше цього потребує».

Компанія Eaton наразі відновила постачання українським клієнтам. Це діє для попередніх та нових замовлень на компоненти та рішення для інфраструктури, які мають вирішальне значення для безперервності бізнесу клієнтів або для ремонту. Перш за все компанія підтримала енергетичні та промислові підприємства, які були пошкоджені або евакуйовані на захід країни.

«Eaton прагне повністю відновити діяльність в Україні, щойно це дозволить ситуація, щоб підтримати країну та її населення під час її відновлення», — сказав Душан Піріх, директор з продажів Eaton у Центральній та Східній Європі.

Про компанію Eaton

Eaton — це інтелектуальна компанія з управління електроенергією, діяльність якої спрямована на покращення якості життя та захист довкілля в усьому світі. Ми прагнемо правильно вести бізнес, стабільно працювати та допомагати нашим клієнтам керувати електроенергією ─ сьогодні й у майбутньому. Використовуючи глобальні тенденції посилення електрифікації та цифровізації, ми прискорюємо перехід планети на відновлювані джерела енергії, допомагаємо розв’язувати нагальні проблеми управління електроенергією та робимо найкраще для наших зацікавлених сторін і всього суспільства.

Це цікаво:   Кристали в метавсесвіті для порятунку життів. SoftServe створив інтерактивну платформу для збору пожертв на допомогу Україні

Заснована в 1911 році, компанія Eaton котирується на біржі NYSE майже століття. Наш прибуток склав 19,6 мільярда доларів у 2021 році. Ми обслуговуємо клієнтів у понад 170 країнах. Додаткова інформація на вебсайті. Слідкуйте за нами в Twitter і LinkedIn.


Новини IT » IT Бізнес » Eaton продовжує підтримувати Україну

Опубліковано


Останні новини IT: