Українська IT-компанія Linkup Studio отримала дві престижні дизайнерські нагороди: Red Dot Award та UX Design Awards

Українська IT-компанія Linkup Studio отримала дві престижні дизайнерські нагороди: Red Dot Award та UX Design Awards

Українська IT-компанія Linkup Studio виграла міжнародну нагороду Red Dot Award-2022 в категорії Design Concept за дизайн децентралізованої криптовалютної системи CashflowApp. А також отримала премію UX Design Awards в категорії “Product” за дизайн планувальника Alleo.ai


CashflowApp – це DeFi-платформа, яка допомагає криптоінвесторам отримувати пасивний дохід. Linkup Studio створила UX/UI-дизайн проекту для замовника з Пуерто Ріко. Ідея проекту в тому, щоб дати можливість заробляти на блокчейні навіть не досвідченим користувачам, які ніколи раніше не інвестували у криптовалюти. Дизайн цього проекту був відзначений премією Red Dot Award в категорії “Design Concept”. 

Команда Linkup розробила інтуїтивно зрозумілий, креативний і зручний інтерфейс, завдяки якому будь-хто може створити гаманець грошових потоків у криптовалюті, навіть не будучи досвідченим інвестором. 

На відміну від аналогічних проектів конкурентів, платформа надає функціональні можливості стейкингу та фармінгу нового покоління та інших фінансових послуг, які підходять як досвідченим, так і початківцям криптоінвесторам. 


Це наша перша спроба подати заявку на Red Dot. І для нас дуже цінно отримати нагороду одразу. Ця весна видалася дуже складною для всієї України. Але коли вам доводиться створювати мудборди, сидячи в підвалі, ховаючись від ракет і супроводжуючи сирени повітряної тривоги, ви розумієте, що немає нічого неможливого.

Для нас отримання нагороди Red Dot Award — це те саме, що отримати підтвердження того, що ми рухаємось у правильному напрямку. Ми цінуємо можливість поділитися своїм баченням і досвідом із ширшою аудиторією та сподіваємося, що наша робота зможе надихнути інших і змінити світ на краще”, – прокоментувала новину дизайн-директор Linkup Studio Наталія Самбір.

Це цікаво:   Softprom підписав дистриб’юторську угоду з Deceptive Bytes, лідером у галузі технології маскування кінцевих точок

Новини IT » IT Бізнес » Українська IT-компанія Linkup Studio отримала дві престижні дизайнерські нагороди: Red Dot Award та UX Design Awards

Опубліковано


Останні новини IT: