Міжнародна IT компанія Intetics відкрила новий офіс у Грузії

Міжнародна IT компанія Intetics відкрила новий офіс у Грузії

1 серпня на мапі Intetics офіційно з’явилася нова локація в одній із найбільш колоритних країн світу – Грузії. 


Офіс компанії розташований у місті Батумі неподалік від Алеї Героїв, напроти однієї із візитівок міста – Танцюючих фонтанів.


До офісу легко дістатися практичної з будь-якого місця в Батумі, а розташована поблизу набережна зарядить вас енергією на весь робочий день та стане чудовим місцем для прогулянки в обід.

А ще бонус локації нового офісу – це розвинена інфраструктура з великим різномаїттям кафе, ресторанів та магазинів.

Новий ремонт офісного приміщення, затишна мінікухня, облаштовані всім необхідним робочі місця – що ще потрібно для комфортної роботи.


В Intetics сподіваються на стрімкий розвиток нового грузинського центру розробки компанії. Низькі податки, високий рівень безпеки, м’який клімат та гостинні місцеві жителі роблять країну привабливою для фахівців з усього світу.

Заходьте в гості на Піросмані, 18а на філіжанку смачного чаю або ароматної кави – познайомитися з новою локацією компанії.

А надихнутися атмосферою Грузії та розглянути її своїм потенційним місцем релокації вам допоможуть колоритні фото та відео, зроблені колегами Intetics.

Це цікаво:   SoftServe увійшов до звіту Gartner “Магічний квадрант постачальників кастомізованого програмного забезпечення 2023” в категорії challenger

Новини IT » IT Бізнес » Міжнародна IT компанія Intetics відкрила новий офіс у Грузії

Опубліковано


Останні новини IT: