SOFTICO починає співпрацю з Dropbox

SOFTICO починає співпрацю з Dropbox

Раді повідомити, що компанія SOFTICO тепер співпрацює з файловим хостингом Dropbox. У рамках офіційного партнерства SOFTICO розпочинає продаж продуктових лінійок Dropbox в Україні.

Dropbox – це розумний робочий простір, який кардинально змінює ваш стиль роботи. З’єднайте вміст та інструменти в одному місці, щоб систематизувати дані, зосередитись на головному та синхронізувати дії з іншими учасниками команди. Швидко надсилайте файли будь-якого розміру іншим користувачам, навіть якщо в них немає обліковки Dropbox. 

Dropbox – файловий хостинг компанії Dropbox Inc., що включає персональне хмарне сховище, синхронізацію файлів та програму-клієнт. Місія Dropbox – розробка грамотного рішення для роботи.

Забезпечте надійне збереження, оновлення та доступність усіх ваших файлів із будь-якого пристрою. Dropbox дозволяє зберігати все – звичайні файли, дані з хмари, веб-ярлики – в єдиному просторі.

Варто наголосити, що Dropbox дозволяє зберігати конфіденційність своїх файлів із кількома рівнями захисту. Із Dropbox всі робочі документи будуть у повній безпеці. Безпека є одним із найважливіших пріоритетів для Dropbox. 

Нагадаємо, що Dropbox створений у 2007 році студентами MIT Дрю Х’юстоном і Арашем Фірдоусі як стартап, який отримав початкове фінансування від Y Combinator. Штаб-квартира компанії розташована у Сан-Франциско.

SOFTICO – офіційний партнер Dropbox в Україні. Ви можете заповнити форму на сайті або написати нам на пошту [email protected].  Залишайте свій запит та  отримайте безкоштовну ІТ-допомогу. 

SOFTICO – рішення з інформаційної безпеки, постачання та ліцензування програмного забезпечення від світових лідерів, CAD-рішення, IT-сервіси з інтеграції та обслуговування.

Це цікаво:   Команда інженерів SoftServe перемогла в NATO TIDE Hackathon 2024

Новини IT » IT Бізнес » SOFTICO починає співпрацю з Dropbox

Опубліковано


Останні новини IT: