Безкоштовні хмарні ресурси для українського бізнесу від латвійського Tet доступні до кінця 2022 року

Безкоштовні хмарні ресурси для українського бізнесу від латвійського Tet доступні до кінця 2022 року

Балтійський IT-інтегратор Tet з огляду на великий попит та потребу українських підприємців у сучасних рішеннях для підтримки IT-інфраструктури прийняв рішення продовжити програму підтримки України. Відтепер можливість отримати 90 днів безкоштовних послуг зі збереження даних на cloud-платформі Tet Cloud для бізнесу з України доступна до кінця 2022 року.

За словами директора міжнародного бізнесу та розвитку ЦОД Tet Маріса Сперги, з весни пропозицією компанії встигли скористатися вже 62 українських компанії. 

Маріса Сперга

Подати заявку на отримання 90-денного безкоштовного доступу до хмарної інфраструктури українські компанії можуть до 31 грудня 2022 року за посиланням

Tet пропонує хмарні ресурси для українських підприємців безкоштовно на 90 днів за умови подання заявки до 31 грудня 2022 року. Після закінчення тестового періоду компанія з кожним бізнесом індивідуально зафіксує подальші умови співпраці. Експерти компанії надають підтримку міграції та створення резервних копій, а також консультують з інших питань, щоб допомогти зберегти український бізнес. У випадку необхідності підприємство готове шукати індивідуальні рішення для конкретного бізнесу і продовжити безкоштовний період.

Додатково до можливості користуватися для свого бізнесу хмарною інфраструктурою, Tet пропонує безкоштовно провести базову діагностику кіберзагроз. Перевірка є комплексною, автоматизованою та безоплатною для українських підприємців послугою.

Для чого варто скористатися тимчасовою пропозицією? Щоб зрозуміти, які потенційні проблеми  можуть бути в захисті вашої IT-системи, та як їх можна усунути та не допустити. 

Подати заявку на проведення сканування кіберзагроз українські компанії можуть за посиланням

Це цікаво:   SoftServe увійшов до звіту Gartner “Магічний квадрант постачальників кастомізованого програмного забезпечення 2023” в категорії challenger

Новини IT » IT Бізнес » Безкоштовні хмарні ресурси для українського бізнесу від латвійського Tet доступні до кінця 2022 року

Опубліковано


Останні новини IT: