Bitdefender оголосив про партнерство з Scuderia Ferrari

Bitdefender оголосив про партнерство з Scuderia Ferrari

Компанія Bitdefender, світовий лідер у галузі кібербезпеки, продовжує розвивати партнерські відносини з найвідомішими технологічними брендами, які поділяють прагнення вендора до досконалості та інновацій. Днями Bitdefender оголосив про нове багаторічне партнерство зі Scuderia Ferrari.

Починаючи з Singapore Grand Prix 2022, який відбудеться у ці вихідні, Bitdefender розміщуватиме логотип своєї компанії на шоломах гонщиків Ferrari, а також на одномісних болідах F1-75 під керуванням Charles Leclerc та Carlos Sainz.

«Партнерство зі Scuderia Ferrari, найбільш легендарною командою Formula 1, є важливим для Bitdefender, і ми сподіваємося на підвищення впізнаваності нашого бренду, оскільки ми, як і раніше, зосереджені на наданні нашим клієнтам в усьому світі передових засобів захисту кібербезпеки», –  сказав Флорін Талпес, співзасновник і генеральний директор Bitdefender.

Від початку чемпіонату світу 2023 року Formula 1 World Championship логотип Bitdefender також буде розміщений на всіх гоночних костюмах та уніформі команд. Крім траси, компанії також братимуть участь у маркетингових заходах, включаючи приватні зустрічі з гонщиками Scuderia Ferrari та членами технічної команди, екскурсії заводом, доступ до гаража та інші ексклюзивні заходи. А ще Ferrari буде вивчати та оцінювати продукти та послуги Bitdefender у галузі кібербезпеки, щоб впровадити їх у свій бізнес.

«Ми раді розпочати це нове партнерство з компанією Bitdefender, з якою ми поділяємо такі цінності, як найвищий рівень технологічної ефективності, прагнення до досконалості у продуктивності та культура безпеки», –  говорить Маттіа Бінотто, керівник команди та керуючий директор Scuderia Ferrari. 

Нагадаємо, що клієнти, яким необхідно продовжити ліцензію, а також нові користувачі України можуть отримати всю потрібну інформацію у офіційного дистриб’ютора Bitdefender в Україні.  Залишайте свій запит та отримайте безкоштовну ІТ-допомогу. Ви можете заповнити форму на сайті або написати нам на пошту [email protected].  Деталі тут https://it4ua.com.ua/help-ukraine/

Це цікаво:   Керівник Goolge визнав, що Bard не вистачає “потужності”

SOFTICO – рішення з інформаційної безпеки, постачання та ліцензування програмного забезпечення від світових лідерів, CAD-рішення, IT-сервіси з інтеграції та обслуговування. SOFTICO – офіційний дистриб’ютор Bitdefender в Україні. 


Новини IT » IT Бізнес » Bitdefender оголосив про партнерство з Scuderia Ferrari

Опубліковано


Останні новини IT: