Корпоративна AR-платформа Frontline від TeamViewer тепер доступна у Google Cloud Marketplace

Корпоративна AR-платформа Frontline від TeamViewer тепер доступна у Google Cloud Marketplace

Компанія TeamViewer, світовий постачальник рішень для віддаленого підключення та цифровізації робочих місць, оголосила, що корпоративна платформа доповненої реальності (AR) Frontline тепер доступна у Google Cloud Marketplace. Завдяки цьому клієнти Google Cloud Marketplace матимуть можливість швидко купувати товари та оплачувати рахунки по єдиному каналу.

Спираючись на початковий успіх маркетингової та торгової діяльності, орієнтованої на сектор роздрібної торгівлі та пов’язаної з підбором та навчанням варіантів використання Google Glass Enterprise Edition 2 на складах, у розподільчих центрах та магазинах, обидві компанії розширять свою діяльність в інших галузях, починаючи з виробничого сектора. Таким чином, TeamViewer та Google Cloud дозволять організаціям скоротити операційні витрати та час простою, покращити продуктивність праці, ефективність процесів та підвищити задоволеність клієнтів та співробітників.

«Розширюючи партнерство з Google Cloud, ми ще більше зміцнюємо відносини з Google Cloud по виходу на ринок, завдяки чому нам вдасться розширити охоплення основних зростаючих ринків для AR-рішень TeamViewer на Google Glass Enterprise Edition 2”, – говорить Альфредо Патрон, EVP Business Development в TeamViewer. – Полегшене придбання TeamViewer Frontline через Google Cloud Marketplace ще більше прискорить впровадження цих технологій, оскільки все більше компаній оцінюють AR як критично важливий компонент для створення по-справжньому цифрового робочого середовища».

«Організації зосереджені на оптимізації процесів та власне самих робочих процесів передових співробітників за допомогою надсучасних технологій, – сказав Дай Ву, керуючий директор Cloud Marketplace у Google Cloud. – З корпоративною AR-платформою TeamViewer Frontline, доступною в Google Cloud Marketplace, клієнти можуть забезпечити своїх співробітників покроковими інструкціями по пристроях, які вони носять, і допомогти впровадити цифровізацію в цех у масштабах хмари».

Варто зазначити, що компанія TeamViewer активно підтримує Україну у воєнний час та надає українським компаніям безкоштовні ліцензії. Усі клієнти, яким необхідно продовжити підписку, а також нові користувачі можуть отримати інформацію про те, як користуватися платформою TeamViewer. Залишайте свій запит та  отримайте безкоштовну ІТ-допомогу. Ви можете заповнити форму на сайті або написати нам на пошту [email protected].  Деталі тут https://it4ua.com.ua/help-ukraine/ 

Це цікаво:   Як центри обробки даних можуть допомогти збалансувати енергомережу

SOFTICO – рішення з інформаційної безпеки, постачання та ліцензування програмного забезпечення від світових лідерів, CAD-рішення, IT-сервіси з інтеграції та обслуговування. SOFTICO – офіційний дистриб’ютор TeamViewer в Україні. 


Новини IT » IT Бізнес » Корпоративна AR-платформа Frontline від TeamViewer тепер доступна у Google Cloud Marketplace

Опубліковано


Останні новини IT: