​​​​TeamViewer запускає інтеграцію для Slack

​​​​TeamViewer запускає інтеграцію для Slack

Компанія TeamViewer, провідний світовий постачальник рішень для віддаленого підключення та цифровізації робочих місць, оголосила про нову інтеграцію з платформою для організації спільної роботи Slack. Вона дозволяє користувачам запускати веб-сеанси віддаленого доступу TeamViewer та сеанси підтримки доповненої реальності (AR) із середовища Slack.

«Віддалена робота вплинула на рівень вимог до спільної роботи та підтримки», – каже Альфредо Патрон, виконавчий віце-президент із розвитку бізнесу TeamViewer. «Slack за останні роки встановив новий стандарт у галузі гнучкої командної роботи і використовується як великими корпораціями, так і спільнотами. Впровадження віддаленого доступу та AR-підтримки TeamViewer надасть нашим клієнтам ще більше можливостей для взаємодії та підвищення продуктивності незалежно від розташування та пристрою».

Slack містить безліч інструментів та можливостей для виконання завдань віддаленими командами. Тепер користувачі можуть легко інтегрувати TeamViewer у своє середовище Slack, завантаживши програму TeamViewer зі списку програм Slack. Завдяки новій інтеграції можна обмінюватися запрошеннями на сеанси віддаленого керування або AR-підключення до мобільних пристроїв безпосередньо в повідомленнях або групових каналах Slack для більш ефективної спільної роботи та підтримки один одного. Функція AR-підключень є особливо важливою, коли потрібне виконання фізичних завдань. Вона дозволяє співробітникам взаємодіяти за принципом «бачу те, що я бачу» за допомогою загальної відеострічки. На додаток до аудіосполуки фахівці, підключені віддалено, можуть «віртуально» вказувати та малювати у полі зору своїх колег, щоб детально продемонструвати, що потрібно робити, а також обмінюватися файлами чи використовувати функцію чату.

В основі інтеграції лежить підхід «web-first», який не залежить від пристроїв, для подальшого покращення доступності та безшовної взаємодії. Фахівець, який надає віддалену допомогу, не потребує встановлення та може відразу ж надати віддалений доступ та підтримку на основі AR.

Це цікаво:   Softprom отримав AWS Migration Competency

Варто зазначити, що компанія TeamViewer активно підтримує Україну у воєнний час та надає українським компаніям безкоштовні ліцензії. Усі клієнти, яким необхідно продовжити підписку, а також нові користувачі можуть отримати інформацію про те, як користуватися платформою TeamViewer. Залишайте свій запит та  отримайте безкоштовну ІТ-допомогу. Ви можете заповнити форму на сайті або написати нам на пошту [email protected].  Деталі тут https://it4ua.com.ua/help-ukraine/ 

SOFTICO – рішення з інформаційної безпеки, постачання та ліцензування програмного забезпечення від світових лідерів, CAD-рішення, IT-сервіси з інтеграції та обслуговування. SOFTICO – офіційний дистриб’ютор TeamViewer в Україні. 


Новини IT » IT Бізнес » ​​​​TeamViewer запускає інтеграцію для Slack

Опубліковано


Останні новини IT: