SOFTICO стає партнером Yaware

SOFTICO стає партнером Yaware

Компанія SOFTICO та компанія Yaware оголосили про підписання партнерського договору. У рамках такої співпраці SOFTICO надаватиме рішення Yaware в Україні.

Компанія Yaware розробляє сучасні інструменти для підвищення ефективності роботи кожного співробітника та компанії загалом. 

Yaware.TimeTracker – автоматична система обліку робочого часу і оцінки ефективності роботи співробітників за комп’ютером. Дає повну картину робочого дня і дозволяє зміцнити дисципліну, оптимізувати роботу співробітників та ефективно керувати компанією з мінімальними зусиллями. 

Yaware надає керівникам та співробітникам аналітику, яка допомагає ефективно використовувати робочий час. Така система обліку аналізує, як працівник витрачає час та підвищує продуктивність на 10%-50%. Сервіс розпізнає продуктивні, нейтральні чи непродуктивні ресурси. Можна виконати індивідуальні налаштування кожного працівника.Наприклад, для дизайнера Photoshop – продуктивна програма, для бухгалтера – непродуктивна. У результаті співробітник бачить, що саме витрачає його час і тоді менше відволікається.

Компанія Yaware почала працювати у 2010 році. Офіс знаходиться у Тернополі, а онлайн-сервіс використовують у понад 27 країнах світу. У 2012 році команда Yaware увійшла до «ТОП-30 найкращих українських стартап команд України».

Хочете дізнатися більше про те, як працює онлайн-система обліку робочого часу? Пропонуємо Вам короткий відеоогляд Yaware.TimeTracker

Нагадаємо, що клієнти, яким необхідно продовжити ліцензію, а також нові користувачі України можуть отримати всю потрібну інформацію у наших спеціалістів.  Залишайте свій запит та отримайте безкоштовну ІТ-допомогу. Ви можете заповнити форму на сайті або написати нам на пошту [email protected].  Деталі тут https://it4ua.com.ua/help-ukraine/

SOFTICO – рішення з інформаційної безпеки, постачання та ліцензування програмного забезпечення від світових лідерів, CAD-рішення, IT-сервіси з інтеграції та обслуговування. 

Це цікаво:   SoftServe розпочинає інтеграцію генеративного ШІ для максимальної продуктивності працівників

Новини IT » IT Бізнес » SOFTICO стає партнером Yaware

Опубліковано


Останні новини IT: