Керівник Goolge визнав, що Bard не вистачає “потужності”

Керівник Goolge визнав, що Bard не вистачає “потужності”

Недавно випущений ШІ чат-бот від Google, Bard, залишає бажати кращого. Голова компанії Сундар Пічаї відреагував на ці звинувачення у подкасті Hard Fork від New York Times в четвер. Він визнав, що Bard має свої недоліки, але стверджує, що скоро він отримає додаткову потужність.

У тестах Bard, проведених Mashable, відповіді чат-бота дійсно можуть бути розчаруванням – вони були малоприємні та скорочені, коли ми очікували щось більш цікаве та креативне. Однак у деяких випадках ми оцінили його безпосередні та неочікувані відповіді на складні запитання.

Пічаї розповів у Hard Fork: “Ми знали, що ми повинні були бути обережними, коли випускали Bard. Це початок нашого шляху. […] Оскільки це був перший раз, коли ми випустили його, ми хотіли побачити, які запитання ми отримаємо. Ми, очевидно, були обережні”.

І, на честь правди, слово “Bard” на логотипі на головній сторінці Bard відразу ж після нього слідує слово “експеримент”. У блозі, в якому оголошувався Bard, він називається “раннім експериментом, що дозволяє вам співпрацювати з генеративним AI”. Однак громадськість очікувала від Bard більшого, ніж Pічаї задумував.

В будь-якому випадку, ось хороша новина для всіх шанувальників Bard: Pichai говорить, що чат-бот отримає оновлену модель незабаром, дуже-дуже скоро. “Ми явно маємо більш потужні моделі.

Це цікаво:   Intetics запускає Future TechTalk – перший подкаст під управлінням штучного інтелекту

Новини IT » IT Бізнес » Керівник Goolge визнав, що Bard не вистачає “потужності”

Опубліковано


Останні новини IT: