Intetics запускає Future TechTalk – перший подкаст під управлінням штучного інтелекту

Intetics запускає Future TechTalk – перший подкаст під управлінням штучного інтелекту

Future TechTalk – це перший у своєму роді подкаст, розроблений на основі штучного інтелекту, завдяки якому можна стежити за новинами IT-індустрії та дізнаватися про технологічні тренди, а також їх революційний вплив на бізнес. Подкаст є міксом більш ніж 28-річної багатогалузевої експертизи Intetics, зібраної та повністю представленої за допомогою генеративного ШІ.

Зі спеціальним віртуальним ведучим, який пояснює складні технології  просто, ви зможете йти в ногу зі швидкими змінами цифрової екосистеми.

Незалежно від того, чи йдеться про найгарячіший технологічний тренд, новий підхід до розробки ентерпрайзу чи новітнє  ІТ-рішення, яке може вплинути на індустрію, у подкастах ви знайдете необхідну відповідь.

В рамках Future TechTalk планується охопити різноманітні теми, включаючи AI/ML, Cloud, Data Science, геопросторові технології (geospatial tech), Blockchain, Web3 та ін. 

Практичні та перевірені часом інженерні поради, дорожні карти реалізації ІТ-рішень і стратегії цифрової трансформації — все це представлено в подкастах просто і зрозуміло.

Ви також зможете поринути у тему етичних і соціальних аспектів впливу технологій, аби отримати всебічне розуміння технологічного середовища, що швидко прогресує.

Запрошуємо на перший випуск Future TechTalk під назвою «Дослідження можливостей розмовного ШІ: що ми хочемо?» на всіх цифрових платформах:

Spotify | SoundCloud | Deezer | Podcast Index | BuzzSprout

Хочете дізнаватися першими про всі останні новини навколо ШІ та інших передових технологій? Будьте в курсі технологічних інновацій разом із Intetics Future TechTalk. Просто підписуйтесь та насолоджуйтесь!

Це цікаво:   Перспективи розвитку ІТ галузі у 2024 році

Новини IT » IT Бізнес » Intetics запускає Future TechTalk – перший подкаст під управлінням штучного інтелекту

Опубліковано


Останні новини IT: