Eaton стає 50-м членом Single Pair Ethernet System Alliance

Eaton стає 50-м членом Single Pair Ethernet System Alliance

Eaton, компанія з інтелектуального управління електроенергією оголошує про приєднання до Single Pair Ethernet (SPE) System Alliance. Це товариство, засноване у 2020 році для використання потенціалу нової технології SPE для безперебійного зв’язку в хмарі. У контексті Industry 4.0 наразі існує великий ажіотаж навколо SPE, тому компанії з різних галузей та країн світу об’єдналися, щоб створити загальний стандарт цієї технології.

Завдяки SPE стає можливим створювати мережеві архітектури Інтернет-протоколу (IP) на основі стандартизованих, економічно ефективних і компактних компонентів, які відповідають потребам простих і надійних мереж. З-поміж іншого, технологія дозволяє передавати дані по одному двожильному кабелю (а не дво- або чотирьохпарному), який також може використовуватися для живлення вузлів мережі. Зв’язок між вузлами є прозорим і незалежним від протоколу, також можливе застосування кабелів довжиною до 1000 метрів.

У результаті чинні та майбутні рішення SPE мають потенціал стати основним компонентом мережевої архітектури з підтримкою Інтернету речей. За словами Крістофа Шпігеля, старшого віцепрезидента та генерального менеджера відділу промислового контролю та захисту компанії Eaton: «Ми раді бути 50-м членом Single Pair Ethernet System Alliance. Це чудова можливість спільно працювати над перспективною стандартизованою технологією, яка принесе реальні переваги клієнтам».

Eaton — це компанія з інтелектуального керування електроенергією, діяльність якої спрямована на покращення якості життя та захист навколишнього середовища для людей у всьому світі. Ми керуємося зобов’язанням правильно вести бізнес, працювати стабільно та допомагати нашим клієнтам керувати електроенергією ─ сьогодні та в майбутньому. Використовуючи глобальні тенденції зростання електрифікації та цифровізації, ми прискорюємо перехід планети до відновлюваних джерел енергії, допомагаємо розв’язувати нагальні світові проблеми управління електроенергією та робимо усе найкраще для наших зацікавлених сторін і всього суспільства.

Це цікаво:   Intetics запускає Future TechTalk – перший подкаст під управлінням штучного інтелекту

Новини IT » IT Бізнес » Eaton стає 50-м членом Single Pair Ethernet System Alliance

Опубліковано


Останні новини IT: